Azbest uklanjanje kat pločica

Posted by sorav at 13:37

Wednesday 18 January 2012

Azbest, a prirodni silikatni materijal može biti otrovna. Zbog otpornosti na toplotu, električnu energiju i kemijska oštećenja, njegove vlačne čvrstoće i apsorpcije zvuka postao je omiljenim izborom mnogih graditelja i proizvođača u svijetu. Većinu vremena, azbest se miješa s cementom ili tkani u tkaninu ili tepisi.
Metode za uklanjanje azbest kat pločica, azbest je izuzetno otporni na vatru te je koristiti za izolaciju i vatre za provjeru svrhe u prošlosti. Ali, to se sastoji od malih vlakana koja se može udahnuti lako ljude i mogu uzrokovati bolesti poput mesothelioma raka azbestoza i stoga, azbest izloženosti treba izbjegavati. Također pokušajte izbjeći instaliranje podnice azbesta pločica. Vinilni podovi također sadrže neke količinu azbest i dok ih maknuti, pravilnu brigu treba poduzeti.
Prvi korak je da provjerite ako je materijal u ne trošan stanju. When azbest ne može biti sveden na prašinu nakon primjene pritiska ruku, onda je rekao da ih se ne trošan države. Prije nego što počnete uklanjanja azbest crijep kat, nositi zaštitnu opremu kao što su respirator i zaštitne naočale. To bi trebao biti uklonjen u dijelovima tako da materijal ostaje u ne trošan stanju. Stoga, izbjegavajte brušenje ili korištenje vidjeli i bušilica.
To je uvijek bolje da se pomoć od stručnih i licenciranih azbest izvođače koji su potpuno opremljeni i educirani o tome kako ukloniti pločice azbest katu sigurno i znaju kako ih prodati. Većina puta, oni dolaze s plastičnim folijama koje zaustavlja čestica od koji se kreće oko slobodno. Oni su opasni materijal stoga obično su pakirani u mokrom kontejner. Ovime se izbjegava čestice iz postaje zrak nošen, dok uklanjanjem pločice i također će vam pomoći u pločice azbest uklanjanje poda. To je bio o tome kako ukloniti pločice azbest katu. Pročitajte više o azbest uklanjanje pločica savjeta.
Koristi Azbest, u nekim zemljama, azbest je korišten u proizvodnji amonijaka sulfata koji je dodatno koristi za proizvodnju riže, za prskanje na stropovima, željezom kostura, na zidovima željezničke automobila i zgrada. Prije toga, ona je također bio korišten u automobilskoj dijelovi kočnica, kvačilo diskovi i cipele. Također je bio korišten u svrhu omatanje cijevi, obloge kotlova i za pokrivanje motora i turbina dijelova.
Azbest - Minerali, Amosite: To je mineral koristi kao vatra retardant u stropu pločice i također u toplinsku izolaciju proizvoda. Njegovi počeci mogu se pratiti u Južnoj Africi.
Chrysotile: Ovaj mineral je dobiven od serpentina stijena. The mineral je kovrčava za razliku od crocidolite, amosite, termolite, itd. koji su kao igle. Ovaj mineral je vrlo fleksibilan i može se lako u tkani tkanina. Koristi se u velikoj mjeri u roku od valovitog azbestnog cementa krov ploče koje se koriste za skladišta, garaže i zgrade. Ponekad, oni su profilirani u stan plahte i koristi se za podove i zidove.
Crocidolite: Crocidolite vlaknastog oblika amfibol riebeckite nalazi se uglavnom u Južnoj Africi i Australiji. Javlja se u obliku mekih trošan vlakana ali postoji nekoliko koje se javljaju u obliku ravne, a neke od njih su valjane.
Siguran sam da ovoga članka moraju vam dao dovoljno znanja o azbest kat pločica za uklanjanje savjeti i također o azbest i njegovih vrsta.

0 comments: