Tree podrezivanje Pile

Posted by sorav at 02:17

Wednesday 18 January 2012

Odabiru pravo vrijeme za skraćivanje stabla je od velike važnosti. Niz stabala orezane te obrubljen na glavne urednosti i povećati dekor mjesta, međutim, najčešće željene stabla koja su trimmed are hrasta. Rezidba hrast tijekom travnja i srpnja jednako dobar kao pozivajući SAP bube, koje se može nositi gljiva hrasta hoćeš, jedna takva hrastove bolesti, svježe trimmed zdravog hrasta. Kasne zime i ranog proljeća je pravo vrijeme za trim listopadnog drveća. Predmet hrast podrezivanje koji je najčešće naći vrsta drveta koje se podrezuje, sad će biti opisane u ovom članku, u pogledu opreme potrebne za zadatak. U pogledu automatizirane stabla obrezivanje, podrezivanje stabala, tj. pile pile su najviše svestran oblik alata koje možete koristiti za rukovanje podrezivanje stabala. Uz penjanje užad i pojasevi za pričvršćivanje oni čine svoj posao jednostavno.
Vrste Tree podrezivanje Pile
Odluka da li će koristiti mali pilu odnosno velike motorna pila ovisno o mjerilu posao u ruke. Vrsta lanaca koji se koriste u pile ovisi o tvrdoće i debljine stabala da biti obrubljen. ; Benzinske Tree Podrezivanje Pile: Ove motorne pile su najkorisniji za redovitu uporabu. Međutim, ti su bučni i najbolji prikladan za rad u područjima gdje buka nije pitanje. ; Električni pogon stablo podrezivanje Pile: Razina buke je podnošljiv, dok radite s tim pile. To su svjetlo u težini i ne zagađuju okoliš. To su niska održavanje, jeftiniji lančane pile koje se mogu koristiti za svjetlo rad, oko dvorištu. Prije kupnje jednog od tih saws proći kroz neke električne motornom pilom recenzije prvi, a zatim odlučite koji je najviše odgovarati Vašim potrebama; Pole Drvo Pile Obrezivanje: Pole pile su potrebne ovlasti alat za podrezivanje drveća u blizini tla. Kolac vidio, kao svoje ime sugerira, sjedi na jednom kraju metala stup i je bitno, malih dimenzija. Stup vidio je uzdignuta na željenu visinu tijekom operacije podrezivanje držeći drugi kraj metala pol. Visina se može doći, mogu se povećati za pričvrstiti metalni stub do slobodnog kraja pol prilogu je vidio. These obično možete podignuti na visinu od 13-21 metara. Pole stablo podrezivanje su pile svjetlo u težini i lako rukovati, a jedan od mora have stablo podrezivanje alata u svoj izbor vrtnog alata. , Stručni Tree podrezivanje Pile
Lančane pile koje koriste profesionalci, posebno su dizajnirane teških lanaca koji može nositi veliku količinu smanjenja posla i izdržati brzim tempom operacije. Pojam "Povratni udar" se primjenjuje na situacije koje nastaje kada kretanje lanac opstruirala i lanac počinje kreću u obrnutom smjeru. Stručni trimeri su osposobljeni rukovati takvim situacijama, kao i kroz iskustvo da se naviknete na kako koristiti motornu pilu. Zadatak uključuje sječe stabla mogu biti obrađene bolji pomoću ove pile.
Potrošačka Tree podrezivanje Pile
Lance u potrošačkoj pila, koje koriste ne-profesionalci nose ANSI B175.1 savezne oznaka. Ovi lanci su low-bakšiš lanaca i osmišljeni su kako bi smanjila 'povratnog udarca' na spriječio ozljede, dok ih koristite. U svrhu obrezivanje ili uklanjanja stabala udove, mali pile su korisne.
Stablo Podrezivanje Savjeti za, dok je drvo oblikovanje i podrezivanje, pobrinite se da je glavni lead grana se održava na mlada stabla, kako bi mogli odrasti u visok i robustan drvo. , U slučaju malih stabala podrezivanje više lead grane je sve rezidbe trebate učiniti. ; Over-podrezivanje će smanjiti lisnatog prostor i utjecati na stopu rasta od stabla. ; Podrezivanje velikih bočnih grana stabala, ne preporučuje, no ako se ukaže potreba, ne koriste ispirati cut da to učinite. On svibanj ometati stablo je prirodni proces ozdravljenja. ; Činjenica je da zapamtite da je vlasnik nekretnine je odgovoran za održavanje jasne side-šetnje i kutove. Kod stabala pod nadzemnih električnih žica, vlasnika treba obavijestiti lokalnih vlasti koje se mogu poduzeti odgovarajuće akcije. Ako vam trebaju informacije o pravilima za stablo podrezivanje, provjerite s lokalnim vlastima području. Tree podrezivanje je bitan dio u vrtu i najbolji stablo podrezivanje savjet je da je bolje da sude opsegu operacije da ste poduzetnik, a zatim odaberite odgovarajući stabla podrezivanje pile. Ako ustanovite da je izvan vašeg kapaciteta, Holler za profesionalce. Uostalom, mišiće, iskustva i opreme NE računaju.

0 comments: