Najbolji programabilni termostat

Posted by sorav at 20:11

Wednesday 18 January 2012

Programabilni termostat može biti 7-dnevni modela, u kojem možete imati različite temperature postavke za svaki dan. To također može biti od 5 modela 2 dana, u kojem temperatura se može podesiti odvojeno za radnim danom (od ponedjeljka do petka) i vikendom (subota i nedjelja). Također može biti 5-1-1 model, u kojem imate jedan temperaturu postavku za danima, drugu za subotu, i trećina jedan za nedjelju. The RiteTemp 6080 i Honeywell RTH7600D su programabilni termostati s 7-dan model. The Honeywell RTH230B ima 5 +2 modela. The RiteTemp 6022 and the Honeywell RTH6400D su 5-1-1 modela. Ako cijena nije faktor, najbolje programabilni termostat je 7-dana model. Oba RiteTemp modela su Zaključavano, što znači neovlaštenim osobama ne možete promijeniti temperaturu, dok Honeywell modeli nisu Zaključavano. The Insteon 2491T1 omogućuje temperatura biti promijenjen strane daljinskim upravljačem.
Kako programabilni termostat works
S programabilni termostat morate unijeti početka i završetka puta razdoblja, a termostat se automatski mijenja temperaturu u tom razdoblju. Možete navesti do 4 razdobljima dnevno, nazivom 'jutro', 'dan', 'večer' i 'noć'.
Preporučena postavke temperature su između 70oF and 78oF, tako da su posjednici iz kuće su udobne. Temperatura može biti dulje od tog raspona, kada ste izvan kuće ili spava. Termostat ima odmor značajku koja vam omogućuje postavljanje stalnu temperaturu u kući, kada se na odmor. Razvijen je adaptivni termostat oporavak može početi hlađenje ili grijanje kuće, tako da je temperatura doći u određeno vrijeme.
Postoje mnogi faktori koji programabilni termostat je osmišljen kako bi provjeriti, prije početka topline ili hladiti kuću:; Temperatura namještaja. ; Temperatura zidu, koja ovisi o izgradnji zgrade i materijala. ; Vrijeme obrasce tijekom ljeta, zimu i ostalim sezonama. ; Programabilni termostat može biti digitalni ili elektromehanički. Elektromehanički termostat koristi telefonsko ili slajd regulirati temperaturu. Neki automatski termostati kompenzirati ljetnog vremena. Držite programabilni termostat dalje od izravnog sunčevog svjetla ili druge izvore svjetlosti, kao što su svijetle lampe ili krovni prozori. Nemojte ga mjesto blizu doorways ili prozore, kako bi ga podalje od vjetra nacrta.
Možda imaju više od jednog programirljiva termostata u kući. Prednosti termostati su najočitije u umjerenoj klimi nego u ekstremnim klimatskim uvjetima. Programabilni termostat ne bi trebao biti korišten s toplinskom crpkom.
Vi svibanj morati nazvati HVAC (grijanje, ventilaciju i klimatizaciju) izvođača da instalirali vaš programabilni termostat. Ako ste u potrazi instalirati novi CAC (centralno klima) sustav, trebate instalirati programabilni termostat s njom. Ako je Vaš stari termostat sadrži živu, poduzeti dodatne njege dok ga deinstalirati.
Instaliranje programabilni termostat
Prvi korak u instalaciji programabilni termostata prebacivanje off moć. Dok uklanjanjem stari, priručnik termostat, pobrinite da žice ne idu natrag u zid. To se može učiniti omatanje žice oko olovku. Next, izbušiti rupe u zidu za sidra koji došao s programabilni termostat.
Zatim, mjesto montažnu ploču od programabilni termostat na zidu. Sada, pridružite žice s terminala. Novi termostat može imati konfiguraciju s dva, tri, četiri ili pet žice. Spojite crvene žice u crveni orah i bijela žica u bijeli orah, i tako dalje.
Zatim umetnite dvije Double A baterije u novi termostat, osigurati da polaritet je ispravan. Pričvrstite novi termostat na montažnu ploču. Pritisnite reset gumb novih termostat to jasan memoriju program. Konačno, skrenite na snagu, i svoj novi termostat treba funkcionirati ispravno.
Programibilni termostat je uređaj za uštedu energije koje će vam pomoći smanjiti vaše energije u kući, uz smanjenje razlika između vanjske i unutarnje temperature. To će smanjiti svoje račune energije, što je posebno važno s ogromna cijena energenata. Ona također pomaže zaštiti okoliša, jer smanjuje ugljika emisija koji doprinose globalnog zatopljenja. Prilikom odabira programabilni termostat pobrinite se da ima logotip Energy Star, tako da to pridonosi tome da vaš dom energetski učinkovita.
Kada usporedite programabilni termostati, možete izabrati onaj koji ne samo grijanje ili ne i grijanje i hlađenje. Nemojte zaboraviti da pročitate recenzije u kojima se spominju je li termostat lako ili teško koristiti, jer ono najbolje programabilni termostat treba imati jednostavnu funkcionalnost.

0 comments: