Je ona Varanje on Me?

Posted by sorav at 10:36

Tuesday 17 January 2012

Varanje može biti malo prepreden. There's emocionalni varanje kao i stvarni čin. Emocionalni nevjera vašeg partner je više škodljiv. Imajući seks s drugom osobom jednostavno predočenjem dokaza dokazati činjenice da vaš djevojka nije u ljubav s tobom.
Pa, je ona varanje na vas? Kako reći ako ona varanje? Za momak, to je izuzetno teško tražiti znakove varanje u odnos. Let's dečki licu, kad je riječ o emocionalnim problemima, mi početi nalikuju afričkih majmuna. Znati više na nekim tužibaba znakove varanje djevojkom.
Ona ne primati vaše pozive; Iako ste pokušali nazivajući joj mnogo puta, ona opetovano ne prima vaše pozive. Što je gore? Ona ni ne vrate. A kada ju pitati o tome, ona će uvijek imati u svezi s radom story spreman. Dečki, ovo je doba cellphones! Ako se ona stvarno htio nazvati, ona bi se zove.
Laganje o njoj momak prijatelji, zašto u svijetu bi ti lagati o bilo čemu? I od svih stvari laganje o dečko prijateljima. Morate joj se suoči o tome. A riječ savjet svih članova muškog bratstva, jasno zrak o svojim djevojka momak prijatelje. Ovo je jedan od jasnih znakova da je varanje!
Neprekidno argumenata; gledate TV i ona tvrdi. Li prestati gledajući televiziju, a ona još uvijek tvrdi. Možete ići van, tvrdi ona. Vi ne izlaziti i sve pakao pauze labav. Vidite li ovdje uzorak? Možda postoji skrivena poruka svim tim prisiljeni argumente.
Nespretan utišava; Ikada dobijete ovu osjećaj da vaš djevojka jednostavno nije vam pričaju (iako ste potrošnje poput $ 100 na večera datum). Dude, razgovarati na svoj djevojka na datum. Jedući je manje važno. Ona može veoma biti dobro razmišljanje, to je točno ono što nisam imala s ..., i drugi tip.
Opće laganje o svim stvarima, laže o prijateljima Gvido je jedna stvar (ona može biti samo testiranje ljubomora razine), ali laže o gotovo sve i da je bez logičan odgovor, sad je drugačiji stvar uopce. Sukobiti joj! Pitajte ju zaustaviti laganje.
Preferira tuđe tvrtka; Ona uvijek zanima tuđe tvrtka! God učiniti, ona jednostavno ne želite okolo! Morate zapitajte se ovo pitanje, kada je posljednji put vas dečki uživali nešto zajedno?
Ona nije ni zainteresirana za cuddling; Neke istine ne mora biti ispričana, djevojke poput cuddling a svi znamo što dečki vole. Napraviti mentalnu bilješku, dečki! Kada vaš mate odbije maziti s vama, postoji nešto vrlo sumnjiv događa.
Novi prijatelji? Što to govoriš?; Trebate biti sve thumbs up za vaš djevojku ako ona ima život izvan vašeg odnos, ali ona dude fervently poriče da ona ima bilo nove prijatelje i čak ako ona škrto priznaje ga, ona odbija da Vas upoznati ih. Zasto? Zasto? Zasto?
Navedeni znakovi će vam pomoći saznati je li ona vara. Međutim, ako još uvijek nisu sigurni li ona je varanje na vas, Evo što učiniti: -
Procijeniti li ona je još uvijek zaljubljen s tobom; Pokušajte odgovoriti ova jednostavna pitanje. ona je još uvijek u ljubavi s tobom? Primijeniti neke logike. Ako je odgovor da, onda postoji neke točke na odnos. Ako je odgovor ne, onda što je točka u ste ga uzimanje naprijed?
Procijeniti da li ste u ljubavi s njom, mislim od razloga zašto vam je volio. Razmislite o stvari zbog koje je pao u ljubavi s njom. Da citiram jedan kliše ljubav je sve što trebate za vezu.
Iskreno se nadam da gore izrade, predstavlja zanimljivu pogled na pitanje "Je li varanje na mene? ' Ako ne Obratite pažnju na gore upozorenja nevjeru, dobro vam svibanj imati ozbiljan problem na Vašim rukama. Pročitajte više na:, varanje supružnika; je moj dečko varanje na Me

0 comments: