Suočavanje s Ljubomora

Posted by sorav at 10:24

Saturday 14 January 2012

'Ljubomora tvoje ime je žena ide stara poslovica. Je li to poslovica vrijedi ili ne, je drugo pitanje, no često nalazimo da ljubomora pomrčine inače perfect ponašanje jedne žene. Ljubomora nije jedna emocija, to je asortiman emocije poput ljutnje, nesigurnosti, depresije, straha, itd. Malo ljubomore postoje u svakoj ljubavnoj vezi, a dodaje začin na odnos. Međutim, to postaje problem kada se zrači negativne osjećaje kao što su sumnja i nepovjerenje koje imaju potencijal da ubije prekrasan odnos. Patnju zbog ljubomore jednom, dok su zajednička stvar, a ako osjećate vječnu osjećaj ljubomore svaki čas, onda vjerojatno bi trebao naučiti načine da se bave ljubomore prije je prekasno.
Suočavanje s Ljubomora u odnosima
Se riješio taj osjećaj nesigurnosti, često, ljubomora rezultate iz osjećaja nesigurnosti ili jako nisko samopoštovanje. Ovi osjećaji su ne samo štetan za vaš odnos ali i odvratiti svoj emocionalni razvoj. Dakle, ti osjećaji prevladati vrednovanjem svoje pozitivne aspekte. Svatko je rođen s jedinstvenim osobinama i posebne na svoj način. Dakle, to ne smeta ako nedostatak određenu kvalitetu, jer ste već desetak drugih dobrih stvari u tebi koje razlikuju od drugih. Samo pogledajte ove dobre stvari u tebi malo češće.
Osamstaljivanje; Biti previše ovise o jednoj osobi će vas učiniti emocionalno hendikepirani. Ćete tek postati emocionalne prtljage za druge osobe i izgubiti poštovanje za vas. Stoga, naučiti živjeti od svoje vlastite. Stop bića opsjednuta o drugoj osobi, ne zaboravite, vi ga ne posjedovati / nju. Opsesija može pretvoriti u ozbiljnu kontrolu nakaza i pokrenuti partnerom do kraja odnosa.
Ne pretjerano reagira, većinu puta, kada iskustvo ljubomora uzimajući bolje od vas, su neozbiljna. Žena prijatelj vašeg dečka sadnje poljubac na obrazu mu stvarno nije vrijedno stvaranje problem. suočavajući ga s toga, čini vam izgledati glup i nezreo. To je najbolje zanemariti takve probleme, ako vaš partner čini vrlo casual i neuznemiren time.
Suočavanje s Ljubomora u društvenom životu
Nemojte uspoređivati; sebi usporedbi s drugima ćete se osjećati jadno bez razloga. While sebe u odnosu na objekt svoje ljubomore, samo skloni gledati na jednom aspekt te osoba koja žalbama na vas najviše. Ali, treba shvatiti da je isti aspekt ne može žalbu na druge i stoga ne bi da je osoba bilo posebno.
Izbjeći negativne osjećaje, osjećaj malo ljubomoran o atraktivnim kolega ili prijatelja koji je dobio najbolje izgleda momak u gradu, je sasvim razumljivo. Ali, ne neka ti bolovi ljubomore pretvoriti u osvetnički osjećaji prema pitanju pojedinac. Saznajte kako gledati na stvari koje imate u životu, što drugi nemaju i osjećati vrlo zahvalan o njima. Ne želim loše za osobu, jer u svakom slučaju da ne će vam pomoći.
Držite Calm, uvijek držite sebe sudjelovali u nekim aktivnostima u obrani od zlih misli iz vašeg uma. Stara govoreći: "prazan um je đavolje radionica ', je apsolutno točno. Negativne, destruktivno misli napredovati u vidu da nema ništa bolje napraviti. Stoga, opustite se i pokušajte nekih aktivnosti kao što su meditacija, gnjev upravljanje. Dopusti više pozitivnih misli u svoj um, o sebi, kao i zainteresirane osobe. To je učinkovit način ophođenja s osjećajima ljubomore.
Suočavanje s ljubomore i nesigurnosti je zaista teško. Ali, ako bi iskreno pokušava da biste dobili osloboditi od ljubomore iz svog života, onda ćete biti u mogućnosti voditi sretan i sadržaj života.

0 comments: