Kako napraviti abažur

Posted by sorav at 23:54

Monday 30 January 2012

Postoje razne vrste lampshades dostupne, sve one dolaze u različitim oblicima kao konusna, kružni, cilindrična koje mogu biti postavljeni na podu, ploče kao i zidovi. Lampshades su dostupni u različitim tkanina i materijala. Staklo lampshades dodati dodatni šarm u uređenju interijera. Mnogi atraktivan dizajna lampshades može zbuniti kupce kao i na koji abažur oni bi trebao ići. Naslovnica dekor s lampshades je trendy način da se stvoriti novi izgled. Drugo važno razmatranje u vezi konfekcijski lampshades, je njihov trošak. The lampshades Readymade može izgledati lijepo, no morate platiti vrlo visoku cijenu za njih. Tu je jedan jednostavna rješenja za sve ovo i to je napraviti abažur! Da, možete napraviti prilagođene abažur, abažur s vašim osobnim dodir stila i ukras. Znate li kako napraviti abažur? Dopustite mi da vam pomoći s nekoliko jednostavnih uputa.
Ideje napraviti abažur, možete napraviti prilagođene lampshades korištenja inovativnih materijala. Pokušajte izradu lampshades korištenje materijala kao što su magazin listova, plastični poklopci, pređa i pređa nizovi, haljina materijala itd., sve što morate učiniti je da bi bili sigurni da je materijal koji ćete koristiti za napraviti abažur potpuno je toplina prijateljski. , Kada se napravi abažur na svoju vlastitu, i pobrinite se da ne stavljajte visoki napon rasvjetno tijelo u njoj. Stalno emisija visokog napona žarulje može biti štetno za izdržljivost i sigurnost u abažur. ; Kako napraviti abažur?; Materijala
Rafija vlakana; Pergament, Lagan papir (bijeli); ljepilo traka (obostrano), ljepila; Coolie abažur, Nož i rezanje tepiha i tapiserija igle, uputa, Otvoriti staru abažur dobiti svoje tragove na prazni papir. Cut out tragove i napraviti osam jednakih veličine dijelova njega. Sada otvorite posljednje (8.) dio na pola, tako da možete podijeliti u još osam dijelova. Označi svakog puta skladu s olovkom / olovkom na svakih pola palac i pridruže vašoj oznake dobiti zakrivljene linije. Napravite V oblika na 3., 5. i 7. puta linije. Koristite ovaj predložak pratiti smanjiti pečenje tako da je stavljanje na rezanje tepiha. Držite pergament na vrhu nje. Cut out V oblika, fino i otvoriti sva V oblika uz pomoć krajeva nož. Kretati pergament i napraviti sličan skup u obliku slova V sekcija. Ponavljanje postupka dok ne označite svaki od prethodno izrezati sekcija, sa u obliku slova V oznake.
Preklapanje stražnje rubove pergamentu i staviti ih gore s dvostrukim pristran trakom. Spread rubova abažur prstena s redovitim ljepila i staviti pergament na kolutove. Provjerite jeste li držati na vrhu prsten na prvom mjestu. Neka ga potpuno osuši, prije nego šivati ​​na vrhu i dnu rubova pergament pomoću tapiseriju igle i raffia. Napravite tight čvorova labav kraja raffia biste bili sigurni da neće raspasti. Your domaće pergament abažur je spreman. Nije li to jednostavno!
Možete pokušati gore abažur proces donošenja i za druge domaće lampshades da možete napraviti koristeći radovi i tkanine. Nadam se da ste uživali su vrhovi i naučili kako napraviti abažur!

0 comments: