Podrum Mold Uklanjanje

Posted by sorav at 11:08

Thursday 12 January 2012

Plijesan je vrsta gljiva koje rastu u područjima koja su vlažna i nemaju pravilnu ventilaciju. Podrum je jedno takvo mjesto u vašoj kući koji jedva prima bilo suncu, čime ga neprestano vlažnom područje. The vlage i niske temperature u podrumu čini idealnim teren za uzgoj plijesni. Premda sve vrste plijesni nisu štetni, crne kalup i plijesni su vrlo opasni za naše zdravlje. Rast plijesni u podrumu uzrokuje emisiju različitim organskim tvarima kao što su spore, stanice, fragmenti, itd. koji zagađuje cijeli unutarnji okoliš. Izvesti unesrećenu ti materijali mogu biti potencijalno rizična za zdravlje djece, kućnih ljubimaca, pa čak i odraslih, i mogu uzrokovati alergije ili respiratorne probleme poput astme. Podrum kalup uklanjanje, stoga, je vrlo važno zaštititi vašu obitelj iz raznih zdravstvenih opasnosti.
Detekcija Plijesan u Podrum
Ako ste koristili organskih materijala kao što su drvo, papir proizvodi, ili tkanine za izgradnju svog podruma, onda postoji maksimalna mogućnost rasta plijesni u podrumu. Prisutnost plijesni mogu identificirati s tipičnim miris povezane s plijesni. Piling wallpapera ili truležnica drva ili izlizan boje iz zidova su neke zajedničke indicije zaraze po plijesni. Ako vidjeti takve indikacije, trebali biste poduzeti gore zadatak ukloniti podrum kalup najranije, tako da problem ne dobiti pooštrenih dalje. Trljati ruke na zidovima podruma kako bi saznali ako je mokro, ili ne. Mnogo puta, zidovi u podrumu smoči zbog propuštanja vode u zidovima. This propuštanje može napraviti stropu i podu podrumu skloniji kalup invazije. Ako katu suterenu je prekrivena tepih, zatim crne rast plijesni mogu održati pod carpeted području. When namještaja čuva se u podrum, vlažnosti područje će se apsorbira u njihovu površinu i čine ga idealnim mjestom za kalupi procvat.
Plijesan Uklanjanje iz Podrum
Nakon utvrđivanja područjima koja su pogođena kalupa, to je vrijeme za uklanjanje plijesni iz podruma. Prvi korak koji treba uzeti je izolirati podrum od ostatka kuće, tako da kalup ne širi van u drugim područjima kuće. Tada se pripremiti uz pravilnu opremu kao gumene rukavice, zaštitne naočale, respiratorne maske, itd. da se štit od štetnih utjecaja plijesni. Za svrhu uklanjanja plijesni iz tvrdih površina poput stakla, metali ili plastike, primijeniti deterdžent koji ne sadrži nikakve amonijaka i ukloniti plijesan jednostavnim scrubbing.
Primjena otopine klora izbjeljivač i voda će biti najbolja opcija za podrum plijesni uklanjanje iz pločica podnice. Mix jednu šalicu klora bjelilo u jednoj galon vode. Sipati ga u sprej bocu i širiti cijelom površinom. To je vrlo učinkovit u uklanjanju crne plijesni. Ako vaš podrumu podnice izrađen je od drveta, šmirgl papir uzeti dobru kvalitetu i izbrisati ga preko površine drva za uklanjanje plijesni. Nakon čišćenja plijesni s tvrdo podnice primjenjuju dobar brtvljenje na to što će pomoći da se zaustavi daljnje prodiranje vlage iz u tvrdo i privući kalup u budućnosti. Plijesan se ne može ukloniti iz poroznih površina kao što su papir ili tepih. Kada se površina ispod podrumu tepihu zaražena plijesni, te nemaju izbora nego izbaciti tepih.
Jednom kada ste ubili svi kalup iz podruma površine, dezinficirati mjesto uz pomoć nekih dezinficijensa. Temeljito proširila dezinficijensom sve više mjesta i ostaviti netaknuta za najmanje 15 minuta. Provjerite da li ima dovoljno provjetravanje kada su dezinfekcije podrumu. Zatim oprati područja s vodom. Nemojte dopustiti da voda ostane na površini za dugo. Isušiti prostor brzo koristeći navijača, odvlaživači i dr.
Ako otkrijete da vaš cijeli podrum, počevši od poda upto stropa, ima pokrivene plijesni, to je poželjno angažirati izvođače kalup sanacije for podrumu kalup za uklanjanje. After kalup uklanjanja, važno je da vas spriječi dalji rast plijesni u podrumu. Za ovu, morate držati podruma u suhom stanju. On svibanj ne biti jednostavan zadatak ali morate uzeti sva moguće mjere da bi u podrum na dobro prozračenom stanje. Osim toga, redoviti pregled u podrumu može spriječiti rast plijesni previše. Pročitajte više o:; Kako očistiti plijesni i plijesni; Black Plijesan Uklanjanje; Podrum Plijesan čišćenje

0 comments: