Podešavanje kućno kino

Posted by sorav at 15:13

Wednesday 18 January 2012

Stella, srednjoškolac je film nakaza i uvijek koristiti za razmjenu ideja i mišljenja o filmovima sa svojim prijateljima kao nepristran. To se dogodilo da se sastao s nesreće i prijelom noge. Sada se film usjajiti, ona se koristi da ide i gledati film u kina. Kao posljedica preloma, ona nije mogla ići van i bio zatvoren u svojoj kući. Tako joj prijatelji dobio kazalište u svoj dom. Da, oni postaviti home kazalište u svojoj sobi i to je bio nevjerojatan reći najmanje. Bilo je puno više cozier, udobna i najbolji dio o ovom postavljanje kućnog kina, je da su mogli hrskavi munchies bez plaćati za njih!
U slučaju da ste kupili sustav kućnog kazalište ili razmišljate o kupnji kućno kino jednom, čitajući malo dalje će vam dati potrebne informacije o tome postaviti kućno kino.
Koraci za postavljanje kućnog kina
Čine boravak; Očito kad mislite postavljanje kućnog kina, što vam je potrebno da pripremi sobi imate zeroed u instalacije kućnog kina. Ukoliko nemate prostor kojim se propisno opremljen, čak i snazziest i najbolje od sustava kućnog kina može dokazati da bude vlažan žabica. Tako da za one koji su puno novca potrošiti, nebo je granica. Ali za one koje ne mogu priuštiti da provedete puno na sobi nakon potrošnje na sustav kućnog kina, mogu početi s izbore pravokutnog sobu s vratima najmanje moguće. U slučaju da to nije moguće, karta iz jednog pravokutnog prostora unutar mjestimice čudno oblikovani prostor za liječenje tog područja kao kućnog kina. Lutalica za apsorpciju zvučne valove, dodajte tepison ili područje tepih ili tapacirani namještaj u sobi. Zavjese, police, slike, itd. opet će služiti istu svrhu apsorbiranja nepotrebne buke. Pobrinite se da je soba tamna. No, potpuno mračnoj sobi bi naprezanje oči a vi gledate film, tako da dim svjetla će biti samo o savršen.
Komponente sustava, odabir komponenti sustava je prilično relativna stvar i pitanje osobne preferencije. So accordingly možete ići za flat screen TV, CRT TV, High Definition TV-a ili Plazma TV-a, ispred projekcije ili stražnju projekciju TV. Isto vrijedi za kućno kino zvučnici, prijamnici, video izlaz, formata surround zvuka, pojačala i tako dalje. Te, naravno, će kupiti sve koji odgovara Vašim potrebama, tako da je svoje najbolje za vas. Daljinaca su još jedna stvar uzeti u obzir. Daljinaca dolaze u različitim vrstama ovih dana.
Stvarna Postavljanje, nakon sastavljanja svega toga, zapravo omogućuje dobiti koja spaja ove komponente sustav kućnog kina. Uglavnom ideja je stvoriti dojam kao bliski stvarni kazalište. Prikaz tako da treba biti u prednjem kao što unesete, a ne s obje strane, što će ljudi naprezanje vrata. I na zaslonu treba biti u razini očiju. Zvučnici će biti bolji od montiran na stoji ili na zid. Oni daju veliki zvuk kad set poput da. Napose, 3 prednje zvučnike trebaju biti u skladu je s TV-a. Oni bi trebali biti paralelno na prostor za sjedenje. Na 2 stražnja zvučnika će biti postavljeni suprotno jedni druge na bilo strane slušatelja, odmah iznad uha razini. Pod woofer će biti savršen za tutnjava učinak, ako stavite na pod iza prostor za sjedenje ili zid.
Dok instalirate i stog tih komponenti, bilo bi lako to raditi, ako ima najmanje udaljenosti od 8 inča između stražnjih komponenti i zid ili stražnju od kabineta. As prijemnika generiraju toplinu im je potrebno ili drugu policu ili pokrova ili bi trebale ići na vrhu stoga. Izbjegavajući klaster od žice, te ih vezanje u neposrednoj blizini glavnog napajanja akordi. Napokon before isječak govornik žice do njihove posljednje duljine, provjerite je li sve u redu i sustav je velik i sondiranje kvalitetu slike je super.
Nadam se da niste pronašli ovaj proces, o tome postaviti home kazalište, vrlo komplicirano. And showroom odnosno trgovini iz koje ste kupili sustav sigurno da pošalje nekoga nad vama pomoći u postavljanju kućnog kina.
Tako sam i za ljuljanje iskustvo gledanja filma snuggling gore kod kuće sama, ili sa svojim dragim i kod one! Njegova Show Time ljudi!

0 comments: