Eye Makeup za zelene oči

Posted by sorav at 22:10

Sunday 22 January 2012

Žene sa zelenim očima često teško eksperimentirati s oka šminka, bojeći se da će propast dramatičan izgled svoje zelene oči. Što ako sam vam rekao da ne trebate brinuti više i da je vaš dramatičan zelene oči mogu biti dodatno dramatizirati? Zvuči dobro u pravu? Kladim čini. Zelena oči mogu biti poboljšana pomoću pravo nijansi eyeliners, eyeshadow, maskara i olovke Kohl. Svi trebate znati je, koja boja koristiti za vaše oči šminka i kako ih koristiti u savršenu kombinaciju. Navedene u nastavku su nekoliko oka šminka savjete i tehnike za primjenu šminka za oči zelene boje lješnjaka.
Šminke oko očiju za Green Eyes - boja i nijansi, budući da naš cilj je da se dramatizirati i unaprijediti zelene boje lješnjaka oči i da ih ne ukrotiti, morate raditi na njih s nijansama koje se ne natječu s bojom očiju. Ukoliko oči su tamnije zelene hladu, a zatim odaberite svjetlijih boja, a ako su svijetlo zelene boje lješnjaka u hladu, odaberite tamnije nijanse. Također zapamtite, da se boje bi trebao čestitanje prilikom da bi se nosio ga na. Da biste se prijavili oka šminka za zelene oči, izabrati boje poput breskve, ljubičasta, ljubičasta, smeđa, brončana, ružičasto ljubičast, kaki i bež. Boje eyeshadow i oka pencils treba koristiti u kombinaciji, umjesto koristeći istu boju za oboje. Eyeshadow u nijansama taupes, koralja, moka and ljiljane će raditi jako dobro napraviti da dramatičan učinak za zelene oči.
Savjeti za aplicirate eyeshadow za Green Oči; Najvažniji korak u oku šminka za zelene oči je primjena oka sjena. Izaberite iz bilo od nijanse spomenutih i izbjeći nijanse roza, bijela, siva i plave. Za primjenu, odabrati svijetle boje kao i isticanje. Na primjer, lila može biti dobar highlighter. primijeniti je na red kosti u jednom guste udara i primijeniti jednoliko po cijelom kosti. Zatim nanesite tamniju nijansu, recimo Deep Purplea, od pregiba oka i pomiješati dobro, sve dok se primjenjuje jednako na nabor. Ovaj kombinacija jorgovan i duboke ljubičaste će dati stark učinak vašem lješnjaka zelene oči. Za suptilniji izgled, možete isprobati koristeći kombinaciju svjetla bronce i smeđa.
Savjeti za Primjena Eyeliner / Eye olovka za Green Eyes, Primjena eyeliner odnosno oko olovke do zelene oči eyeshadow dalje, samo će povećati šminka dalje. Eyeliner ili olovka za oči for šminka za lješnjak zelene oči trebaju biti zlatna, tamno siva, boja šljive i ljubičaste nijanse ili ili smeđe i brončane. Nanesite eyeliner ili olovka za oči na vanjskom 'v' oblik kapka ga zmajem na glatko. Nanesite eyeliner ili oka olovka na donje vjeđe kao dobro, na vanjskom obruč. Ako koristite eyeliner, ostavite ga na suhom i dobro izbjeći trepće, tako da ne smudge.
Savjeti primjene maskara za Green Oči, maskara za oko šminka za oči zelene treba biti transparentan jednog ili svaki hladu smeđi. Nanesite maskara ravnomjerno nakon koristeći trepavica vikler na trepavice.
Smokey eye šminku za Hazel zelene oči, Da biste stvorili dimi oči izgledaju za zelene oči, početi s korištenjem baze sjenilo ili korektor oko. Nanesite tamniju nijansu nad gužvati ravnomjerno, u polaznih i naviše gibanje tako da, sužava prema vanjskog ruba oka. Napravite vanjskog ruba oka, i na vrhu i dolje, tamniji u odnosu na unutrašnji rub. Primijenite eyeliner na cijelu gornjeg kapka i pola puta na donje vjeđe. Sculpt obrve ga punjenje s tamnosmeđim obrva prah.
Jednom ste učinili oku šminka za zelene oči, pobrinite vi ga nosite off s povjerenjem i dobrodošli sve komplimente s osmijehom!

0 comments: