Kako očistiti kožni kauč

Posted by sorav at 21:36

Monday 23 January 2012

Dok kupujete lijep, sunčan kožni kauč iz showroom, nitko ne osjeća tih raskošnih tražite ljepota može biti izazov za održavanje. Koža couches napraviti konačan dnevni boravak namještaj, međutim, ljudi su zabluda da će i dalje ostati u odlicnom stanju za duže vrijeme. These couches uključuju znatan iznos ulaganja i da se održava i ako njihova korisnost život se produžiti. Budući da se dosta vremena troši opuštate u dnevnoj sobi, kako vrijeme napreduje these kauča postaju ležišta svih vrsta nešto posve bezvrijedno. Često koža kauč vlasnik čudo kako se čisto koža kauča. Koža je posebna vrsta materijal i čišćenje kože kauč uključuje korištenje određenih posebnim tehnikama. Osim toga, postoje različite vrste kože rezultira različitim vrstama mrlja. Međutim, tehnike čišćenja može generalizirati za sve koža kauča.
Tehnike Čišćenje Koža Kutna
Usisavanje: To je najbolje da vakuum kauču pukotine u cilju da biste dobili osloboditi od prašine, prljavštine i mrvice. Primjena sredstava za čišćenje za prljave kauč uzrokuje čestice prljavštine da poštuju ga, pa čak i dobiti utrljava u, izradu stvari gore. Dakle, uvijek treba započeti proces čišćenja po prvi usisavanje ukloni sve labav prljavštine i prašine.
Sapunom i vodom: Moisturizing sapuna ili tijela pranje (Golubica) zajedno s malo vode služi iu ukupnom metode čišćenja. Nježno trljanje razrijeđenim sapuna rješenje na kauč mekom krpom, može se brinuti o prljavština držeći ga. After nježno trljanje sapunom, treba koristiti suhom, čistom krpom obrišite ga na suhom. Nemojte koristiti vodu za ispiranje off sapun, jer previše vode može doći do oštećenja kože.
Koža uređaj: čišćenje korak može biti praćen primjenom duboko kože uređaj formule (lako pronaći u trgovini) za rad na koži. Za najbolje rezultate, treba trljati uređaj u kružnim pokretima, koji pokriva cijeli kauč području. Neka to riješiti za narednih 10-15 minuta i zatim nježno ga utrljajte mekom, suhom krpom za sjajan izgled. Jedan bi trebao primjenjivati ​​ovaj uređaj koža cca 2-3 puta godišnje za njih gledati svijetao i novo.
Soda za pečenje: Kako ukrasiti prljave kože kauča, treba pribjeći soda za pečenje liječenje. Napraviti jednu čašu slane vode, dodavanjem soli ¼ šalice morske vode u ¾ šalice slavine. U tu slanu vodu, dodajte 2 žlice sode bikarbone i pf 1 žličica brašna. Izmiješati dobro i obrišite dolje kauča koristeći vlažnom krpom. Tada koristite suhom krpom obrišite smjesu. Kauč ​​koža će povratiti svoj izgubljeni sjaj!
Čišćenje Grease Mrlje: mast mrlje ne bi trebalo očistiti vodom. Treba iverak izlijevanja do krpe vraća suha. Nakon dabbing učinjeno, treba omogućiti mrlja podmiriti za oko dva dana. Što će se dogoditi je ulje iz mrlju Utvrđuje dolje, ostavljajući malo ili nimalo traga na kožni kauč površine. Ukoliko mrlje i još uvijek je vidljiva, jedan bi trebao koristiti koža mekana čistač za uklanjanje mrlja.
Čišćenje Pen Mrlje tinta: Za uklanjanje mrlja pero tinta iz kože kauč, treba umočiti pamuk pupoljak u nekim ocat (malo alkohola također će učiniti), i izbrisati ga na licu mjesta bojen. Nakon toga, suho mjesto s fenom. Ako mrlja ne perzistira, treba pokušati koristiti protrljati neki aceton slobodan maknuti lak za nokte na mrlju mekom krpom. Međutim, valja izbjegavati čišćenje kože kauču s noktiju poljski remover za vrijeme rutinskog održavanja. To će dovesti do promjene boje. Pročitajte više o uklanjanju mrlja od kože.
U slučaju izlijevanja, treba iverak onoliko koliko se može koristeći krpu. Trljanje može uzrokovati širenje izlijevanja na druga područja, zbog čega je potrebno da bi dabbing do platno vraća se osuši. Korištenje sredstava za čišćenje na kožni kauč za uklanjanje mrlja je uvijek rizik. Nikad ne možete biti sigurni koji proizvod će uzrokovati obezbojenje od kože kauč. To je razlog zašto je poželjno da se prvi eksperiment za čišćenje agent na jedan mali test regiji (stražnji kraj) na kauč. Čekati i gledati reakciju. Ako nema nuspojava, tada se može ići naprijed i koristiti ga za cijeli kauč. Bolje nego fretting o tome kako očistiti kožni kauč, jedan bi trebao probati i izbjegavati bojenje kauč. To se može učiniti pokrivanjem kauču s laganim listova, kao što je često moguće. Nadam se da ovaj članak o tome kako očistiti kožni kauč je korisna.
Pročitajte više o; Kako oprati kožni namještaj, koža čišćenje, koža za namještaj

0 comments: