Kako napraviti kolač pelene za bebe tušem

Posted by sorav at 11:01

Sunday 15 January 2012

Pelene kolači su jedan od najboljih i najviše moguće darove dati na baby tuš. Oni također napraviti veliki centerpieces tuš beba. To je dar koji je siguran da će ići dug put, i jedan za koji će uskoro biti mama će biti vrlo zahvalan! Na prosjeku, novu rođena bala radosti koristi neke šest-osam pelena dnevno! Uf! Pa, budite uvjereni, vaš dar je siguran da će pomoći smanjiti breme trudnicu. No, kako napraviti kolač pelene za bebe tuš?
Pa prije svega, trebate odlučiti koliko velike želite da vaše bebe tuš kolač biti. Obično, tri-tier torta je najčešći tip pelena tortu vidjeti na bebe tuševi. Evo nekoliko jednostavnih uputa o tome kako ići o izradi pelena torta za bebe tuš kadom:
Popis stvari Obavezno:; Za treći red: Trebat će vam oko trideset jednokratnu ili čisto bijele pelene krpom, za drugi stup: Oko dvadeset jednokratnu ili čistu bijelu tkaninu pelene, jer su najviši red: Oko deset jednokratnu ili čisto bijelo platno pelene , Šareni, debele trake, gumene trake; beba boce, dude, za bebe čarape, Medvjedić, a materijala osim pelene su potrebni za održavanje pelene kolač zajedno i za uređenje njega. Najvažniji korak koji su uključeni u cijeli postupak ipak, da bi mogli ispravno i čvrsto twist pelene, kako bi se osiguralo da oni budu zajedno i izgledaju uredno when upletena i postavljeni.
Kako Twist pelene?; Uzmi pelene i razvijati. Zatim, po svojoj dužini, to uviti čvrsto i osigurati pletiva uz pomoć gumicu. Trebali biste pokušati izbjeći sigurnosne igle, ljepljive trake i Scotch trake dok osiguranje pelene. Iako oni mogu osigurati da se pelene kolač ostaje do bebe tuš, ali nakon toga postaje zamorno zadatak za već preko opterećeni novu majku da biste poništili svega toga.
Nakon pelene su upletena i osigurana na način gore spomenuto, početi ih uređenje u krug u obliku treći rang. Use tridesetak pelene. Osigurajte pelene zajedno pomoću guste boji vrpce. Stavite bebu jorgan u sredini da se čak i na razini van. Zatim pomoću dvadeset pelene, napravite manji krug i stavite iznad treći red, osiguravanje navedeno, kao i sa debelim boji vrpcom. I onda, konačno pomoću preostalih deset pelene, oblik vrha najviše razine, to sigurno s vrpcom i stavite ovaj na drugi sloj. Stavite plišane igračke u centru najviši rang. Isto tako, možete sakriti druge darove beba u donjem dvije razine, kao beba boce, beba čarape, dječja odjeća, baby bibs, salvete i sl. To će biti zabavno vježbe za majku da se, za lov na sve njih dolje . Također, možete imati guessing igre tijekom baby tuš u vezi s darovima skriven u pelene kolač. To je svakako povećati kvocijent zabavno na party!
Inovativne Ideje dok je stvaranje jedne pelene kolač; Ako već znate da li je dječak ili djevojka, onda uvijek možete dati pelene kolač osobni dodir. Za dječaka pelene kolač, možete koristiti plave vrpce, ili dati kolač temu - kao gusar theme koristite slatka oku-skrpan pirat plišane igračke i crno-bijele vrpce. , Ili džungla temi pomoću lav ili tigar punjena igračke s uočena vrpcama.
Ako je beba djevojčica, možete imati temu bajke pomoću Snjeguljica priča i sedam patuljaka plišane igračke i organizirati patuljaka u različitim razinama na tortu. , Ili možete imaju temu Mala sirena pomoću riba i valovita plava traka uz veliku sirena plišane igračke na vrhu.
Stoga, nema potrebe uzrujavati nad kako napraviti pelena torta za bebe tuš, jer to je relativno jednostavno i puno zabave napraviti previše! Biste osigurali da to je savršen baby tuš ukras ideji, samo trebate probati i biti kao inovativan moguće. Pa ići naprijed i eksperiment, dok ste uspjeli napraviti taj idealan pelene kolač za idealan baby tuš!

0 comments: