Kako napraviti kosu rasti brže

Posted by sorav at 03:27

Friday 20 January 2012

Žene vole svoje kose. Oni su ga tretiraju kao netko bi liječiti dragocjene ukrase. Duga kosa je stand-out faktor koji nikad ne ide nezapažen ili necijenjen strane obožavatelj. Danas, s povećanjem zagađenja i stalno mijenja način života, postalo je vrlo teško održavati duge kose. Duljina na glasnoću faktor je uvijek bio obrnuto proporcionalna in slučaju kose tj. kao kosa raste duže, njen volumen ide na smanjenje. Kosa je gusta kad su kratki, ali početak prorjeđivanja postupno tijekom rasta. Saznajte kako izraditi tvoj kosa raste brže kod kuće i spriječiti gubitak kose u dugu kosu.
Rast kose uglavnom zavisi od genetike međutim, postoje neki vanjski načini na koje rasta kose može stimulirati. Sljedeći koraci će vam dati savjete i smjernice o tome kako bi vaša kosa raste brže.
Šampon i uređaji: Da biste odabrali proizvode kose koji najbolje odgovara Vašim tipu kose je bitan korak njege. U tu svrhu, najprije morate znati vaše tipu kose. Nabavite kosu analiza učinio u klinici za njegu kose. Using blage i biljnog šampona i uređaja je više od koristan koristite kemijski temelji one. Operite kožu čistom i masaža korijen kose neko vrijeme. To pomaže da zadrži korijen kosa zdrava, koji će promovirati brži rast kose. Use mlake vode za pranje kose i držati korištenje sušilo za kosu na minimum. Comb vlažne i kovrčavu kosu sa širokim nazubljenim češljem.
Ulje Masaža: Masiranje kožu s uljem poboljšava cirkulaciju krvi redovito na taj način, stimulirajući stopa rasta kose. Biljnih ulja poput kokosovog ulja, maslinovo ulje, jasmin ulje i bademovo ulje za masažu su korisne svrhe. Masiranje tjemena s prstiju učinkovito pomaže ulje do korijena kose.
Dijeta: Zdrava prehrana u osnovi je potrebno dopuniti druge metode koje se provode za raste kosa brže. Hair je uglavnom sastavljena od proteina, tako da redovito i uravnoteženu opskrbu proteina čuva kosa zdrava i pomaže kosa raste brže. Mliječni proizvodi i peradi su bogat izvor proteina. Aminokiseline su potrebne za sintezu proteina, a pogodite što? Vaš omiljeni kikiriki maslac je bogat izvor aminokiselina. Propisanom doza vitaminskih dodataka mogu se koristiti ukoliko želite višu stopu rasta za kosu.
Vježbe: tjelovježba poboljšava cirkulaciju krvi u tijelu koji dodatno postavlja tijelo metabolizam u redu. Stoji na glavi za nekoliko minuta (samo ako ste sposobni za to) dokazuje učinkovit jer je, krv teče u glavu što zauzvrat potiče rast kose. Napetosti i stres može imati negativan utjecaj na stopu rasta kose. Meditacija i joga su učinkovite načine kako smanjiti stres.
Uz navedene čimbenike, postoji nekoliko drugih češljanje savjeta koji se mogu pratiti za ubrzanje zdrav rast kose bržim tempom. Split završava koji rastu na kosu može apsorbirati bitne hranjive tvari iz hair uzrokuje neke ozbiljne štete pa je savjetovao da trim kosu redovito izbjeći split završava. Split završava ne prestaju kosa raste, ali čini kosu slabe nanoseći im slomiti i postati tanka. Dok izlazak, zamotajte šal oko glave i prikriti kosu kako bi se izbjeglo dobivanje hair oštećene otrovnih plinova i suncu. Izbjegavati pranje kosu svakodnevno, kao i previše kemikalija može uzrokovati višak štetu. Ako želite oprati svakodnevno zatim izaberite blagi šampon. Isto tako, izbjegavajte korištenje grijanje poput glačala i uvijači na kosu, ako želite da brže rastu. Ako želite boja kose, koristite moisturizers i uređaja da se izbjegne bilo štetnih nakon učinke. Ne svezati kosu previše čvrsto kao što stavlja naglasak na korijenima i biti nježan, dok četkanje hair. Bilo oštre akcije na tvoj dio može uzrokovati kosa break u sredini koja može dovesti do kovrča.
Jeste li imali vrlo kratko ošišam i sada je žaljenje? Pa, od vas će znati kako to izraditi tvoj kosa raste brže nazad ako ste pročitali gore sugestije pažljivo. Uostalom, tko ne zeli duge, jaka i zdrava kosu? Postupak tome kako napraviti brži rast kose za muškarce nije puno drugačiji nego za žene. Morate znati osnovne činjenice i razlike između tipove kose oba spola i liječiti kosu skladu s tim. Nadam se da ovaj članak je prolio svjetlo na neke od važnih čimbenika o tome kako izraditi tvoj kosa raste brže.

0 comments: