Kako montirati Flat TV zaslon na zid

Posted by sorav at 05:40

Wednesday 25 January 2012

Mnogi ljudi zamjenjuju svoje stare TV prijemnika s modernom i veći flat screen televizori, koji imaju vrlo dobru kvalitetu slike i ne štete ljudskog vida. Stan zaslon TVs imati mnoge druge prednosti kao što su, poboljšanu kvalitetu slike i također vrlo dobar zvučni sustav. Odličan Prednost ove vrste TV je da oni mogu biti montirana na zidove. Stan screen TV setovi koji su postavljeni na zidovima su Preferiraju se mnogi ljudi, zbog svoje učinkovitosti u upravljanju prostorom. A montiran flat TV screen ne zauzimaju prostor i bilo u isto vrijeme, tendira da bude vrlo zabavan. Također se osjeća vrlo ugodno za prikaz pokretne slike iz montiran flat screen TV. Ali pitanje, "Kako montirati stan TV ekrana na zid?", Je najčešće pitanje tražili u svijetu.
How to Wall Mount flat screen TV?, Postoje u osnovi dvije vrste nosače koji su dostupni na tržištu, za montiranje flat screen TV. Prva je os brda. Ova vrsta brda će se zadržati TV fleksibilan. To jest, moći ćete prilagoditi nagib TV prema vašim udobnost i praktičnost. Drugi tip Mount je stacionarna gori drži TV još i kao što ime sugerira, stacionarni. Uvijek je poželjno koristiti okretni nosač za flat screen TV.
.
Montirati flat screen TV, morat ćete skupiti dosta alata i neke opreme. Stan screen TV je projektiran na takav način da montažu na zid je vrlo jednostavna. Veći dio puta nosače da ići Iza TV, dolaze uz TV. Ponekad se naziva i montažu kit. Dvije vrlo važne alate koje trebate u tom procesu bušilicu i klinac tražilo. Neki od ostale potrebne japanke su odvijača, vijke i sigurnosne priključke za držanje vijaka.
Postupak, korak 1: Prvi je korak locirati i pronaći prikladno mjesto za montiranje televiziji. Treba izbjegavati montažu flat screen televizije na zid koji nema dugmad kao običan gips ne može podnijeti težinu cijelog seta. , Korak 2: Korištenje stud tražilo pronađite dugmad koje se nalaze iza žbuka zida te ih označiti sa olovkom. ; Korak 3: Treći korak je prilično presudan korak jer uključuje pomoću svrdla. Stavite montirati na zid uz pomoć druge osobe i označiti mjesta gdje trebate staviti u vijke. Izbušite rupe pažljivo, i osigurati da ste bušenje zida i dugmad koje su iza njih. Broj otvora ovise o veličinu i težinu televizora i navedeni su u montiranju priručnika. ; Korak 4: Umetnite sigurnosni čepovi u rupe, a zatim stavite u vijke s pomoć odvijača. Sigurnosti čepovi držati vijak u mjesto unutar stud. ; Korak 5: Stavite okretni montirati na vijci i to sigurno. Zatim, uz pomoć druge osobe, popraviti flat screen TV na Gori. Provjerite, ako TV osiguran ili ne prije stvarnog odvajanja ruku s njega. , Iako ovaj proces zvuči jednostavno, treba oprezno slijediti neke mjere opreza while ugradnju set, kao što su ispravno locirati klinac ili odabirom odgovarajuće vijke. Dakle, uvijek je poželjno slijediti priručnika.

0 comments: