Metal Krovovi Cijene

Posted by sorav at 16:02

Saturday 28 January 2012

Nedavno, jedan od mojih susjeda renovirana njegovu kuću. Neki home poboljšanja koja su napravili bila jednostavno zapanjujuća. Jedan od zapanjujući meliorations je bio metalni krovni, koja je dala potpuno različite odjeće do kuće. Mislio sam da on mora imati uložio lijep iznos za valovite krovne metala, no kad sam čuo cijene metala krovište i njegove prednosti, ja nije mogao vjerovati ušima i planirana po jedan za mene previše.
Ovdje je kratak izradi stvari koje sam naučio i misao dijeljenje, što ga čini kolač šetnja za vas.
Prednosti Metal Krovovi, light weight, trajnost; Energetski učinkovit, dizajn fleksibilnost, Vatra i Spark otpor; dugotrajnog prirode, reciklirajući prirode, rada učinkovit; Različite vrste metala se koriste u Metal Krovovi, od valovitog pocinčanog željeza, galvanizirani čelik, cink, aluminij , silicij zaštićenih čeličnih, nehrđajućeg čelika, bakra, metalnih pločica listova, kameni obložene čelik, Inverzni Box Rib (IBR); aluminij, jer smo sada su učinili bavi svim tim aspektima, mi smo sada u poziciji pogodan za početak provjeriti čimbenike koji utječu na cijene metala krovove i razne aspekte koje trebamo uzeti u obzir.
Metal Krovovi Cijene
Morate imati u dubini znanja proizvoda za razumijevanje njene cijene. Metalni krovovi ne danas medvjedu koji starinski izgled. Oni su žive boje i prisutni su u različitim stilovima. Ali to nisu jedini aspekte koje će pitanje u određivanju cijene materijala. Trebate provjeriti u druge značajke kao što dugovječnost na krovu, itd. Neka nas nositi sa svim ovim faktorima, jedan po jedan.
Roof područje: To nije potrebno spomenuti io doprinosu krova prostor u povećanju cijena metala krov. Što je veći krov području, više je cijena. Općenito se izračunava na osnovi po kvadratnom metru. Ukupna cijena metala krov panel će biti proizvod po kvadratnom metru trošak vijeća metalni krov, pomnožen krova području.
Metalni krovni Materijal Cijene: U nedavnoj prošlosti, novi metalni krovni materijali su uvedene na tržište. Ovi materijali su daleko više izdržljiva, otporna na vatru i imaju bolja svojstva zračenja refleksije od tradicionalnih materijala koji su korišteni u prošlosti. Materijali su uglavnom mješovita sastava čelika i aluminija. Bakra i drugih metala legure se koriste ponekad. Također vrlo uobičajena trend da metalni krov materijal proizvođača, danas, proizvodnja metala krov materijalima s raznim tvornici gotovih granuliranog kamenog vrha sloja. Od svih materijala koji se koriste za metalne krovove, bakar je možda Bugatti. Troškovi legure materijali se koriste za metalne krovove, zavisi o vrsti metala se koristi. Međutim, aluminij je najviše koristi materijal za krovove. Njegova ne hrđanja priroda je ono što ga čini idealnim materijalom za metal krovište. No, troškovi metalni krovni za instaliranje čelika ili aluminija metalni krovovi povećava, jer oni zahtijevaju dodatni materijal za oblaganje.
Dugovječnosti i trajnosti: Ovo je još jedan značajan faktor. Provjerite za dugovječnost i trajnost materijala. To je dobro poznata činjenica da bakra, čelika i aluminija su najviše dugotrajni materijala. Međutim, ako koristite legure, a zatim učinite potvrdu o trajnosti građe, iz profesionalne metalnih krovnih usluga.
Nadam se čimbenici gore navedeni dokazati da će biti od pomoći u odlučivanju svoje cijene metala krovove. Dana prije odlaska za kupiti, uzeti u obzir sve opcije kao što su limene krov cijene koji je stekao znatnu tržište u posljednjih nekoliko dana.
Idi tih prekrasnim metalnih krovova i ostati uvjereni, da će trajati dugo vremena!

0 comments: