Baby Tuš Centerpieces

Posted by sorav at 17:41

Saturday 14 January 2012

Beba tušem je prigoda gdje expectant roditelji i njihovi prijatelji dolaze zajedno kako bi proslavili velik dio unaprijed očekivan dolazak novog člana u svom životu. Planiranje beba tuš može biti zabavno. Obično organizaciji obitelji, prijateljima ili coworkers, beba tuš Središnji dio je prva stvar koja gosti i majka-to-biti obavijesti na baby tuš. Obično kad ljudi misle o centerpieces, oni misle cvijeća, ipak postoji tona ostalih ideje za bebe tuš centerpieces kao dobro.Žarište tuš je obično u središtu, kao i darove strpani iza, ili blizu njega.
Dok odlučivanja na centerpieces baby tuš, morate uzeti u obzir tema tuš, osobnost trudnice i proračun.
Ideja za Baby Tuš Centerpieces
Pelene Kolači: Pelene kolači su postali jako popularni za tuševe. Oni su originalni i kreativni i može se uzeti dom strane expectant majku. Pelene kolači su u osnovi zbirka pelene (ili krpom ili za jednokratnu upotrebu), valjane i složenom zajedno u obliku tradicionalnog kata kolač. To može biti jedan, dva ili s tri kata tortu. It is garnished njegu beba članaka poput bibs, dude, baby čarape, boca, igračaka i još mnogo toga. Plus oni mogu biti uređena da stane bilo koji temu koju želite!
Baby čarapa Rose Centerpieces: Ovo je zabavna i kreativne ideja za beba tuš! Sasvim je jeftin i može biti dar za expectant majka kao dobro. To je vrlo jednostavno napraviti, no to zahtijeva neko vrijeme. Trebate oko 5 - 7 minuta da svaki ruža, ali jednom kada dobijete dokučiti ga, od vas će biti brže.This središtu je siguran način impresionirao svojim gostima, plus to izgleda tako stvarno!
Jestivo košara s voćem: Umjesto redovite cvjetne košarice, to može biti zabavnije da su jestive košara s voćem. Košaru možemo dekorirati s prekrasnim trakama i gudače. To ne samo da izgleda dojmljiva, ali i dubl kao dodatak za svoje osvježenje beba tuš! Umjesto dosadnih Voćna salata, možete to učiniti više kreativne kao košara s voćem.
Čokolada fontane: Čokolada fontane su popularni i najukusnijih središnji tuš mogao imati! Osim toga sve postaje ukusna nakon uranjanja u čokoladi, desno? A čokolada fontana nije samo elegantna beba tuš sredinu ideja, ali je također jedinstvena jer nisu mnogo tuševi ga imati. Što je još veća je da se pojednostavljuje hrana izbornika za vas. Gosti će biti raving o tome tjednima!
Prikaz Spomenar: Za više osobni dodir, možete imati spomenar, prikazan s slike expectant majka desno od joj djetinjstva dana joj vjenčanje. Također možete imati gosti pisati poruke za roditelje i beba! To će učiniti trudnice osjećaju vrlo poseban! Baby tuš spomenar čini velik kao uspomena, koje traje dugo vremena!
Baby Balon Bouquet: Ovaj klasični Središnji je zabavna i pristupačne. Pink baloni za djevojčice, plave za dječake, i žute ako ne znate li beba će biti dječak ili djevojka. Postoje balone u različitim oblicima i veličinama prema različitim teme. Helium baloni su velik da raspršiti sve oko stolac gdje počasni gost bit će sjediti.
Baby clothesline: Ovo je jedan od najslađim domaće beba tuš ukras ideje gdje se string jednom clothesline preko sobe i korištenje odjeće igle objesiti baby odjeću, bibs, baby čarape, onesies i više na liniji. Druga ideja s clothesline treba uzeti 10 pelene i koristiti stalni markeri s različitim bojama napisati jedno pismo na svakom pelene - BABYSHOWER. Tada pin pelene na clothesline.
Možete napraviti centerpieces tuš beba, kako je smešan, drago i posebno kao želite pomoću jedne ili više od gore navedenih ideja. Just oslobodite svoju kreativnost za nove, nezaboravne i jedinstvene centerpieces. Pročitajte više o idejama za jeftin centerpieces.

0 comments: