Dimnjak Popravak Instrukcije - Do It Yourself dimnjaka Popravci

Posted by sorav at 07:21

Thursday 26 January 2012

Baš kao i bilo koje druge aktivnosti održavanja u kući, dimnjak za popravak također je važno. I problemima koji mogu nastati iz ne čišćenje dimnjaka, gurnuti ga na vrh popisa. Postoje izvješća mnogih žrtava koje proizlaze iz dimnjaka požara. Održavanja aktivnosti povezane s dimnjacima su hidroizolaciju, sredstva za čišćenje i popravak krunu.
Da li It Yourself Dimnjak Popravak, Većina dimnjaka popravak aktivnosti usmjerene na rješavanje propuštanje problem čišćenje i punjenje pukotina. Poklopac dimnjaka je ranjiva na pukotina zbog skupljanja maltera. Since mort na bazi vapna je sklona procesu propadaju, zidanje brtvljenje spoja treba koristiti za brtvljenje.
Dimnjak Popravak upute, propusnost problema u dimnjake mogu nastati zbog lošeg brtvljenja ili ako krovište nije učinjeno ispravno. Dopustite nam da shvatimo kako popraviti dimnjak curenje. Prvi korak potrebno je uzeti, je da se ispita bazu, strane i stražnji dio dimnjaka iz bilo kojeg propuštanje. Treba provjerite cigle za 'dimnjaka uvala'. To su metalne dijelove koji stapa se s građevinskog materijala u toku izgradnje dimnjaka. These metalne komada uzrokovati mort proširiti što dovodi do formiranje pukotina. Prikladan brtvljenje materijala mora se koristiti za popuniti pukotine.
Čišćenje dimnjaka, Djelatnost za čišćenje dimnjaka ne samo da pomaže unaprijediti njihovu učinkovitost, već i održava sigurnost kamina. Za čišćenje, ako se redovito provode, pomaže smanjiti šanse za dimnjak požara. Tijekom vremena, tvari kao što su čađi i kreozot gomilaju se u dimnjaku. To uzrokuje dva problema, tj. emisije dima iz dimnjaka ili otvaranje vrata i mogućnost dimnjak požara. Kreozot kao zapaljivih materijala, može rezultirati u dimnjak požara. Prije jednog počinje čišćenje dimnjaka, mjere opreza treba uzeti u obzir. Kamin pokriti, namještaja i drugih materijala u neposrednoj blizini treba biti ispravno pokrivena. Vakuum čistač treba koristiti kako bi prašine tijekom čišćenja aktivnosti. Četke za čišćenje mora biti priključena na fleksibilan šipke i spustiti u dimnjak s vrha. Dosta šipke treba priložiti, tako da kist dosegne dno dimnih i čišćenje vrši se temeljito. Četkicu je radio gore i dolje, kako bi se očistili dimnjak. Baterija dokazuje korisno za pravilno čišćenje dimnjaka. 'Lock-Fast "i" ProFlex' su dvije vrste štapova zaposlenih čišćenja dimnjaka s tijesnim zavojima.
Crown Popravak, kruna je važan dio dimnjaka, jer štiti zglobova, cigle, malter i kamin. Na popravak dimnjaka krunu, jedan mora prvi mix vrećicu Zidarski cement s pola vrećice graška šljunka. Miješanje može provesti u wheelbarrow uz pomoć motiku. Voda mora biti dodan stvoriti odgovarajuće konzistencije smjese. Neposredno prije smjesa dostigne točan dosljednost, šalicu vezivnim sredstvom mora se dodati u smjesu. Prije navedenih smjesa je spremna, konkretno treba biti slomljena, osim uz pomoć čekića i dlijeta. Pad krpom prvo treba biti određen prije početka procesa, tako da štiti krov. Smjesu pripremljen za gradnju krune mora se širiti oko dimnjaka. Gleter može se koristiti za puštanje mjehurića od cementa by it sjeckanje.
Dimnjak popravak je tako, važnu djelatnost popravak. Slijedeći gore navedene upute dimnjak popravak će vam pomoći zadržati sigurno i dimnjaka u dobrom stanju.

0 comments: