Domaći Brass Cleaner

Posted by sorav at 16:27

Saturday 21 January 2012

Brass je metalna legura sastavljena od bakra i cinka. Kada je riječ u dodir sa zrakom, to oksidira vrlo lako i kao rezultat se dobiva tarnished. Da bi se spriječio oksidacije, tanka lak premaz se dodaje na površini od mjedi. Ako su nepravilne tehnike čišćenja koriste, premaz na mjed je izgubio. Stoga, čišćenje mjedi podrazumijeva uzimajući osloboditi od zamagliti i na isto vrijeme, premaz poljski treba dati kako bi se smanjila oksidacija mesinga u budućnost. Najveći izazov jednom suočava s mjedenim predmeta je da se gubi svoj sjaj i živost na razdoblje od vrijeme. Dakle, vrlo je važno održavati mesinga članaka ih čišćenje uz pravilnu čistača domaćim mesinga.
Domaći Brass Čistač # 1; kuhano laneno ulje je učinkovito sredstvo za čišćenje mesinga. Možete sigurno koristiti ovaj čistač na starinski mesing stavke. Prvo, uklonite sve nečistoće i masnoću od mesinga površine toploj vodi. Temeljito isperite vodom i ostavite da se osuši gore. Zatim sipati neke kuhano laneno ulje na mekom komad tkanine i trljati preko biste dobili osloboditi od svih potamniti. Višak ulja može se obrisati off i polirati površine s drugom čistom krpom. Cisenje mjedi s laneno ulje je ne samo pomoći u uklanjanju zamagliti, ali i pomoći u uklanjanju odležan boje formacije na mjed.
Domaći Brass Cleaner # 2; sastojke potrebne za pripremu ovog domaće mjedi čistiji su: pola šalice svaka, o deterdžent, brašna, bijelog octa i soli i čašu mlake vode. Uzmi veliku, čistu plastični kontejner i prelijte sve sastojke u njega i njih pomiješati i dobiti na snazi ​​od mjedi čistiji. Navlažite mekanu krpu ili spužvu u njega i trljati preko limene površine energično. Nakon što je čista, operite temeljito toplom vodom i sapunom i zatim isperite čistom vodom. Sada je koža dobro drugi dio mekom krpom kako bi dobili čistu sjajnu površinu.
Domaći Brass Čistač # 3, drugi mjed čistač mogu pripremiti kod kuće pomoću limuna i sol. Nemate potrebna čišćenja jastučić za tu metodu. Izrežite svježeg limuna u dvije polovice i de-sjeme njega. Pospite neke kuhinjske soli preko pulpe pola limuna i utrljajte na površini od mjedi. Unutar nema vremena, možete vidjeti mjed materijal dobivanje natrag svoj novi izgled i prirodne sjaje kao dobro. Ova metoda je osobito dobro ako mesinga površine je vrlo korodirani jedan.
Neki Ostali Domaći Brass Čistači; Uzmite kantu vode i dodati octa u nju u proporciji jednu desetinu ocat onom vode. Dip sve mesinga stavke u smjesu za oko pola sata. Zatim ih izvaditi i isprati s vodom te ćete dobiti čistu sjajan mesinga stavku. Trljanje izopropil alkohol na mjed uz pomoć scrubbing spužva je jednostavan način da biste dobili osloboditi od mekog tla od mjedi. Brisanje sve vaše mjedi stavke s malu količinu amonijaka jednom tjedno, će zadržati sjaj mesinga netaknut.
Vruća voda se ne smije primijeniti na lakirano mjedi stavke kao što može uzrokovati oštećenja na lak. To je zbog toga, sloja često dolazi iz površine mjedi. Nanesite sloj od maslinova ulja na mjed nakon procesa čišćenja. To će zadržati površinu svijetle i usporava proces tarnishing u budućnosti. Dakle, korištenje domaće mjedi čišćenje pomaže vam zadržati održavanje izuzetna izgled mesinga članaka i također pomaže izbjeći bilo abraziju i oštećenja.

0 comments: