Vodič za kupnju za rabljene Motocikli

Posted by sorav at 01:07

Friday 4 May 2012

To nije neuobičajeno vidjeti velika potražnja bicikl i otkriti da je kupljen iz druge ruke. Koristi motocikli su ni na koji način loše kvalitete vozila. Uz malo istraživanja i neke osnovne spoznaje o motorima, možete sklopiti dobar i unosan posao. Nije svatko može priuštiti komada salon i ne postoji ništa krivo s tim. Vi ili bi mogao biti prianjaju na proračun ili još nije spremna za velike investicije u novi bicikl. Postoji niz koristi motocikla sada je dostupna u besprijekoran stanju. Koristi bicikli nisu samo ekonomske, nego i dolaze zajedno s motocikla posvećen pribor. Oni omogućuju da uživate u blagodatima fer dogovor, potrošiti manje novca i pristup kvalitetu bicikla unutar minimalne nagradu raspona.
Vodič za kupnju za rabljene Motocikli:
Kada shopping okolo za koristi motor, trebali biste razmotriti marke želiš, upuštati u posvećen usporedbe shopping i loviti u online kao i offline trgovine. Bicikli su pravi kradu i vrijedi svaki dolar uložen. Online auto imenike i moto oprema su lako dostupna za provjeru brzine i vrijednosti. I, ne oni nisu isti. Dok je stopa odnosi se na cijenu oznaku povezane s motocikla, vrijednost cijeni s vremenom, kao u slučaju pravi Harley Davidson. Hoće li ili ne bicikl se kupuje da bi snažan stil izjavu ili kompletan alat, koriste bicikle su dobar izbor.
Vodič za kupnju rabljenih motocikala uključuje sljedeće smjernice:, provjeriti sve opcije koristiti bicikl na tržištu na raspolaganju, prije nego što čak i pokušati kako biste suzili svoj izbor. ; Uvijek ponijeti mehaničar možete povjeriti ili bike-pamet prijatelj koji zna o motorima. ; Idi ranije nego što je najavio, da provjerite na start-up, kada je motor hladan. , Inzistirati na test vožnje bicikla. , Kada uzimajući bicikl za test vožnju, uvaljati ga malo i primijeniti kočnice. Provjerite jesu li kočnice bavi glatko. Bilo kakvo povlačenjem treba riješiti. Uvijek dopustiti profesionalni mehaničar ocijeniti kočnice vlast. , Pažljivo pregledati za nedostatke na tijelu, ogrebotine, udubljenja i labav i bolestan-dolikuje pribor. , Zahtjev za ključ i dijelova i vlasnik i usluga priručnika. , Raspitajte se o kvačilo koš, hidraulički ili kabelski pogon kvačila. , Provjerite tijelo za simetriju, kočioni diskovi na obje strane prednjeg kotača, fairings i podokvira i trošenje guma. Ti bi trebao provjeriti okvir za pukotine, osobito uz zavara. , Provjerite bojite posao za kozmetičke štetu i plitke popravak kvačila / poluge kočnice, ispušne cijevi, prednje vilice, montažu zagrade i spremnika plina. ; Izvršiti temeljitu provjeru vijak glave, ispušne cijevi, paljenje motora i prekidač slučaju vijaka. , Morate također pregledati ovjes, upravljanje glavom i stražnja vilica ležajevi, vilica cijevi, brzinomjer i mjerač za pređeni put rad, zubaca na zupčaniku i kvalitetu motora kompresije. ; Napomena dolje detalje prethodnog vlasnika i provjeriti je li bicikl je vozio. Nema problema ako je bicikl bio korišten za utrke, ali onda morate onda biti oprezni dok obilaska bicikl za zlostavljanje. Ti u osnovi trebali provjeriti povijest održavanja bicikla i motocikla osiguranja. Ona plaća da se raspitate o preinake bicikla i servis povijesti, osim mehaničkih inspekcije. Pobrinite se da vin broj je isti na bicikl i naslov. Ulaganje u koriste bicikl može biti vrlo mudar odluku pod uvjetom osnovnih check-lista se na mjestu i vi ste potpomognuti stručne podrške od poznatog mehaničara. Ulaganja vam omogućuje da imaju koristi od smanjene cijene, a realizirati svoj san, pogotovo usred ekonomske recesije!

0 comments: