DIY Camp Tuš: Kako napraviti kamp pljuskovi

Posted by sorav at 21:29

Thursday 10 May 2012

Za snimanje uz kamp tuš ili vanjski tuš za kamp, ​​je zgodna ideja da bi ga više udoban. Da bi čist tijekom kampa, izazov je samo po sebi. Danas postoje mnoge tvrtke koje nude konfekcijski kamp tuševi proizvoda. Međutim, pripreme vlastite kamp tuševi zabavno je i ona također štedi novac. Da bi naš vlastiti kamp tuš je jednostavan i ne zahtijeva puno ulaganja na dijelu kampera.
Kako napraviti kamp Sunčano?, A materijale potrebne za izgradnju jednostavnih kamp tuš osam 3-way priključcima, 5 komada 5-metara PVC cijevi, 9 komada 1-noga PVC cijevi, bušilice, crijevo za polijevanje, kantu, 4 do 6 metara plastike TARP i kravata leđa.
Prvi korak u procesu izrade kamp tuš je stvoriti trgu 4 jedan povezujući-noga cijevi i 4 tri-put priključci zajedno. Koristeći navedene procedure, vrh i bazu tuš je stvorio. Uz pomoć 5-metara PVC cijevi, sa strane su izrađene tušem. Dakle, osnovni okvir kampa tuš je stvorio. Plastične tarp je omotan oko okvira u svrhu ga pokriva. Kravata leđa se koriste za povezivanje TARP na okvir kampa tuš.
DIY Camp Tuš, može se napraviti s hladnom vodom kao i toplom vodom za kampiranje. Materijali potrebni za napraviti osnovne hladnom vodom tuš su gumene cijevi medicinske od oko 10 metara, pumpa sprej bocu 1-galon kapacitet, teška gumenih traka, nož i konop ako je potrebno.
Hladnom vodom tuš, a crijeva koji je spojen na bocu treba smanjiti uz pomoć noža. Drugi kraj crijeva koji je spojen na raspršivač također treba smanjiti. Svrha iza odsijecanje cijev od boce i raspršivač je zamijeniti ga s gumenim medicinske cijevi. Se cijev gume tako bi trebalo biti opremljen i za mlaznice i bocu. Teška dužnost gumene bendova bi trebala biti zamotana na mjestima gdje se cijev opremljen. Akvarij za brtvljenje ili ljepljive trake može se koristiti umjesto gumene bendova. Voda treba biti popunjena u bocu i pumpa pomoću raspršivač. Veze gdje se cijevi zadovoljava bocu i mlaznicu treba provjeriti za propuštanje. Ako postoje bilo kakve propuštanja, bendovi gume treba ponovo podesiti. Završetak gore navedene korake čini kamp tuš spreman za uporabu.
Toplom vodom za tuširanje, da bi toplom vodom tuš je lako, ali treba suha i sunčana vremena kako bi se toplina vode, naravno. One također mogu koristiti štednjak ili lonac za zagrijavanje vode, a zatim ga sipati u 1-galon boca za skladištenje vode. Ostatak procesa u izradi toplom vodom tuš je isto kao da od hladne vode tuš.
Navedeni koraci nam pomoći da shvatimo kako napraviti kamp tuša. Pravilno planiranje i prikupljanje potrebne materijale će pomoći u izgradnji lijepo kamp tuš.

0 comments: