Različite načine na Predložiti Brak

Posted by sorav at 18:19

Monday 21 May 2012

Brak znači potpunu predanost između par. Parovi koji će stabilan i uzimanje vremena da znaju jedni druge ne dolaze do točke kada brak je vjerojatno na umu! Vi znate da želite biti u braku s partnerom kada ste oboje dijele zajedničku platformu i imaju jednu viziju. To je vrijeme kada je 'ja' i 'mi' postalo 'Mi'! Jednom kada znate, vi i vaš partner su dijeljenje zajedničke misli o braku i to doživotno opredjeljenje je onaj koji može samo donijeti više radosti u vašoj vezi, ne bi trebalo biti zaustavljanja! Nakon što su otkrili muškarac ili žena od svoje snove i to je vrijeme za predložiti, trebali biste ga planirati na takav način da je memorija trebala biti najdraža zauvijek. Dakle, se pitate što je najbolji način da se predložiti? Čitajte na znati o različitih načina da predloži brak i mogućnosti koje možete koristiti.
Različite načine da predloži brak:, Ako možete upravljati pristupiti vaš partner's home, možete ostaviti trag tajnu za svoju dragu. Ostavite trag latice ruže iz pragu objektu koji vaš partner će prvo vidjeti kada je on / ona se vraća kući. Pospite latice ruže do spavaće sobe. Ukrasite sobu s prekrasnim cvjetovima. Držite bocu šampanjca ili čak čokoladni kolač sa zaručnički prsten u kutiju. Mjesto lijepa kartice po strani da se postavlja pitanje: 'Hoćeš li me oženiti? " Slijedite vaš partner tiho nakon što je on / ona ulazi u sobu te ga iznenaditi / joj s tijesnim zagrljaj!
Uzmi svoju dragi van na plažu. Odaberite mjesto koje je daljinski bez ikakva zvuka, osim za huka mora i vjetra. Idite na romantičnu šetnju uz more. Uzmite vaš partner do skrovitih području, gdje možete imati krijesa. Osigurati te paket neke hrane. Dok je Vaš partner je u potrazi daleko, mjesto kovčeg s blagom pored njega / nju. Stavite prsten na njega i pitati pitanje "Hoće li me oženiti?" sa strasnom zagrljaju!
Ako ste zaista sigurni da je vaš partner's odgovor je sigurno 'da', onda možete predložiti u javnosti. Kada se vaš partner je zauzet na poslu, pojačajte u ured s buketom cvijeća i bocu šampanjca uz prsten. Zamislite iznenađenje, koje, naravno, trebali slijediti s raskošan ručak. Uživajte u ostatku dana zajedno u svaki drugi oružja cuddling gore kod kuće!
Napravite kućni video od svih mjesta koje obje česte kao par. Zapisnik se na kameri govoreći: koliko vaš partner znači za vas. Možete odabrati mjesto gdje ste se prvi put susreli i posjetiti svaki mjesto koje se posebno vas oboje. Dopustite osjećajima da se protok ispred kamere. Na kraju snimanja, držite prsten i pop pitanje. Gledanje video sa svojim partnerom će biti još više romantičan. Provjerite imate li u ring s vama dok gledate video. Siguran sam da će vaš partner biti oduševljen sa svim nježne riječi staviti zajedno u spotu!
S ove različitih ideja da predloži brak, ja sam u nadi da će sigurno dobiti pozitivan odgovor od svog partnera. Najbolji od sreće!

0 comments: