Best Home boja kose

Posted by sorav at 15:48

Sunday 6 May 2012

Tražite da glamurozne makeover, za bash u petak navečer? Vi očito može potrošiti puno dolara na svaki kozmetički salon ili koristiti boju kose kod kuće, mijenjati boju svoje tresses for metamorphosing u klasik plavuša, vatrena, crvena bomba ili lijepa crnka - izbor biti tvoje. Ne samo da stane proračuna samo pravo, ali ti boksač čuda činiti se za napraviti taj posao jednako dobro kao i bilo koje boje salon kose. Uz to imate slobodu napraviti stilove po vlastitom izboru i to promijeniti koliko god često želite. Možete birati iz širokog asortimana boja iz palest plavuša, do najtamnije crne i svaki hlad između. Međutim, na flip strane, odabirom tih boja kose može biti vrlo teško. Uz pobune proizvoda dostupnih na tržištu iz privremenog u polu stalne i trajne boje, birajući pogrešne boje mogu imati prilično katastrofalne rezultate, ostavljajući vas s ružne uspomene iz Browns da ne pokriju bojanje kose savjete i tehnike, postizanje lijepo obojena kosa nije stvarno teško. Tako da sada smo dobili pitate, omogućuje pogled na najbolje home boja kose dostupni na tržištu.
Najbolja boja kose proizvoda
Odabir pravo boja kose za bojanje kose kod kuće može biti vrlo uzbrdo zadatak, s obzirom na stotine kod kuće proizvoda boju kose podstava na policama. Ovdje je vodič u nekim od DIY boja kose najbolje proizvode dostupne.
Garnier Nutrisse Stalna Crème Boja kose: vjerojatno jedan od najjednostavnijih do primijeniti boje kuće kose, ovaj kit home boja vam daje jarke i bogate boje. Također ostavlja kosu potražnja velika, u djeliću cijenu salon bojanje. Tako možete sigurno reći ne na taj grozan miris boja i ne brinite se vaša kosa postaje suha i mlak. Štoviše, uz pravilnu primjenu šampona i uređaja, te dont 'ravan morati brinuti o tome feding daleko.
L'Oreal Feria Haircolor: Ova boja dom kosa je jednostavan za korištenje i ne suhu kosu, ostavljajući je mekom i rukovanje. Najbolji dio čini se da je sjajan uređaj koji dolazi s njim. Jedini problem je da se boje čini da fade out brže.
Clariol prirodnim instinktima: Ovo je privremena boja kose, koji je besplatan i peroksid je put to ići za one koji žele moisturize svoje dosadan suhu kosu.
Clariol Biljni Essesnces: Ova marka boja kose, po Clariol, osigurava osam tjedana dugotrajnim bojama i dodaje jarke tonove i sjaj kose.
Naturtint stalnog boja kose: Reci zbogom do kemijske boje kose, ova boja kose je dom jednostavan za korištenje i daje lijep prirodne boje vaše kose. A dobra vijest je da nema mirisa amonijaka strašno bilo!
Za one koji se boje pomoću kemijskih proizvoda na svoju kosu, nalazi se popis od prirodne kose bojanje agentima poput kane ili sok od limuna, koje možete koristiti da biste dobili savršen izgled u udobnosti svog doma. Međutim, dok bojanje vaše kose koristeći boje kuće kose, ne zaboravite odabrati boju koja odgovara vašoj koži ton i stil. Osnovno pravilo za prvi sat, je odabrati boju u blizini svoje vlastite. Pročitajte upute o tome kako primijeniti proizvod prije nanošenja, za postizanje najboljih rezultata. Primjena boje permed kose može oslabiti svoje korijene vodi do loma, pa prije odlaska za bilo koju boju kose ili boja za kosu, ne zaboravite da biste dobili patch test učinio. Nakon što su postigli lijepe boju kose koju ste željeli za dobi, brinuti o kosu pomoću šamponi i uređaja, posebno formulirani za boje-tretirane kose, kako bi se spriječilo blijedi. I uživajte u svoj novi izgled i novac koji ste spremili, a uzimajući to učinili sve po sebi.

0 comments: