Kako to Uvesti koga u službu Metal Siding

Posted by sorav at 12:45

Monday 7 May 2012

Ovih dana, metalni prilaženje je preferirani izbor za mnoge kuće, dok odabirom kuća sporedni kolosjek. Metal prilaženje je naširoko koristi u domovima, kao što je energetski učinkovit. Grijanja kao i hlađenja troškove potrebne, bit će znatno niži kada se odlučiti za metal sporedni kolosjek. Također je otporan prema vatri. Metal sidings se nalaze u mnogim sorti kao što su aluminij sporedni kolosjek, valovitog metala sporedni kolosjek i štala metala sporedni kolosjek. Kada kupiti metal sporedni kolosijek, ona je u pratnji knjižicu o uputama za instalaciju. Postupak za metal prilaženje instalacija je više ili manje isti za svaki raznih metala sporedni kolosjek. Ovdje ćemo raspravljati o tome kako instalirati metal sporedni kolosjek.
Priprema zida za instalaciju Metal Siding, Uzmi mjerenja svih zidova na kojima se metalni sporedni kolosijek treba biti instaliran. Mjerenja će odlučiti o iznosu od čelika prilaženje obavezna. Sada počinje pripremu površine zidova, tako da na kraju rezultat nakon instaliranja metalnih prilaženje je impresivna jedan. Check out za čavle i ako nađete bilo ih čekićem u zid. Ako pronađete bilo kakve prljavi komad drveta na zidu, zamijenite ga. Očistiti sve stare ostatke boje, kit ili brtvljenje od zida. Ako je bilo depresija je formirana na zidu ispunite ga s klinovima.
Instalacija od podloge Metal Siding, Prije nego što instalirate metal sporedni kolosijek, podloge od aluminijske folije moraju biti utvrđeni na zidu koji bi osigurali pravilnu izolaciju. Odaberite podloge s perforacijom, tako da se vodena para koja oblikuje iznutra će dobiti izlaz na izaći. Pričvrstite do podloge sa zidovima. Evo, dati posebnu pozornost na kutove zidova i rubova uz sve otvore kao što su vrata i prozore. Pazite da su svi spojevi od podloge preklapa jedan s drugim, barem upto dva inča. Kada ste završili zadatak postavljanja podloge, to je vrijeme za popravak sporedni kolosjek s čavlima.
Učvršćivanje se Metal Siding, Ovo je najvažnija faza instalacije metala sporedni kolosjek. Ako popravljajući posao obavlja dobro, tek tada će metalni sporedni kolosjek trajati dugo vremena. Dok instalirate list metal prilaženje, bitno je zadržati listova u ravnoj liniji. Trebali biste se odnose na strehama i prozore kako biste provjerili da li je sporedni kolosjek je paralelno s njima. U oba, horizontalnom i vertikalnom smjeru, u dvije susjedne listove treba se preklapaju dva inča jedni s drugima. Metalni prilaženje se sastoji od fabrički rupa na to što čini popravljajući posao puno lakše. Vi samo morati staviti čavli u one rupe i čekić njima. Pocinčani čelik, čavli od dva inča duljine idealne su za tu svrhu. Pazite da zakucavanje posao nije učinjeno previše čvrsto. To je zato što prolazi kroz metalni ispis kontrakcije i ekspanzije, kada vrijeme postane previše hladno ili vruće. When pričvrstiti čvrsto, njegovo kretanje će biti narušen i sporedni kolosjek se može dobiti savijen kao rezultat.
Dok je kovanje, voditi brigu da nokat se nalazi ravno u zid, a ne u bilo kojem smjeru ugaone. Još jedna stvar koju trebate zapamtiti je da ne biste trebali popraviti nokat u blizini područja u blizini preklapanja dvaju listova metala sporedni kolosjek. Držite nokte na udaljenosti od najmanje šest inča iz tih zglobova. Razmak od tri četvrtine inča bi trebao biti pošteđen na uglovima zidova radi instaliranja kutak kape.
Ručka jedan zid u isto vrijeme. Jednom kada ste završili rad instalacije na jednom zidu, tek tada premjestiti na sljedeći jedan. Kada je sporedni kolosijek instalacija je učinio, na uglu poklopac treba postaviti. Rubovi kutu kape treba staviti pod granice lista sporedni kolosjek panel i utvrđeni zakucavanje čavala, tako da su ploče i ploče pridružio, čvrsto. Ako ste zainteresirani, možete slikati metalne sporedni kolosjek nakon njegove instalacije.
Nadam se, sada je postupak kako instalirati metal sporedni kolosjek je jasno. Metal prilaženje ima mnoge prednosti u odnosu na druge vrste kuće kao što su drvo ili prilaženje vinil prilaženje. Metal prilaženje je izdržljiv i također otporan na temperaturne promjene. Kako bi se osiguralo da su metalni ispis je otporan na koroziju, možete dodati različite kaputi dostupne za iste. Metal prilaženje također izgleda atraktivno i možete instalirati metalni ispis u PMS-om kada su s obzirom na načine home poboljšanje. Ako želite znati kako to uvesti koga u službu valovitog metala prilaženje, tehnika ostaje ista, samo sporedni kolosijek materijala će biti drugačiji.

0 comments: