Tekući Mineralna šminka

Posted by sorav at 03:56

Thursday 10 May 2012

Za sve one koji koriste šminku ograničiti, jer oni na kraju završiti s rashes ili breakouts, tekućina mineral makeup je idealan izbor. Osobe s osjetljivom ili suhe kože imaju tendenciju da se razvije alergija kože, s obzirom na korištenje kozmetike i šminka, koji sadrže kemikalije, konzervanse, parfeme ili boje. Mineralna šminka je prilično novi prijedlog u svijetu kozmetike i šminka, ali je brzo dobivanjem popularnost zbog brojnih prednosti koje ona nudi. U početku, mineralna šminka je dostupan u obliku praha, no sada je dostupan u tekućem obliku kao dobro.
Tekuća Mineralni makeup Sastojci; Tekuća mineral makeup sastoji se od prirodnih i organskih sastojaka, koje bi ih sigurno za koristiti na bilo kojem tipu kože, osobito na osjetljivu i nježnu kožu vrste. Ne sadrži takve sastojke koji mogu izazvati alergije, osip ili breakouts. Boja u tekućem mineral makeup se postiže dodatkom mineralnih pigmenata. Tekući mineral makeup može sadržavati sve ili neke od sastojaka, kao što su phytonadione (vitamin K), tinjac, glicerin, željezo oksida, cink, titan dioksid, Gingko biloba ekstrakt lišća, aloe barbadensis ekstrakt lišća, deionizirana voda, ascorbyl fosfata (vitamin C ), ekstrakt kore vrba, nevena, alge, kamilica, voćni ekstrakt krastavca, kaolin glina, sumpora, itd. i mnoge druge botanički i zemlju morskim mineralima.
Prednosti Liquid mineral makeup, pomoću tekućih mineral makeup je sigurna opcija u odnosu na one koje sadrže štetne kemikalije i konzervansi. Prednosti korištenja tekućeg mineral makeup su navedene u nastavku:; Sastojci u tekućem mineral makeup, kao što su cink oksid i titan dioksid, priopćavanje za zaštitu od sunca kvalitete za šminku. Tako, tekućina mineral makeup SPF 20 pruža zaštitu od UVA i UVB, baš kao i krema ili losion krema. ; Prirodni mineral makeup tekući sastojci, kao što su željezni oksid i tinjac, priopćavanje boji i shimmer za šminku proizvoda. Dakle, uporaba kemikalija nije potrebno, dodati boju ili svjetlucanje. ; Kaolin gline i sumpora u tekućim mineral makeup, pomoći liječiti i spriječiti acne, kao što su anti-bakterijska svojstva koja uklanjanje nečistoća iz kože. ; Tekuća mineral makeup je vodootporan, hypoallergenic, može se nositi za dugo vrijeme i također je ne-iritantan i ne-comedogenic. , A kremasta tekstura tekućine mineral makeup čini ga vrlo lako primijeniti i daje glatku, pa čak i završiti. ; Prirodna ulja, poput maslinovog ulja, dodaju u malim količinama kako bi se omogućilo svjetlo primjene šminka, koja je udobna za nošenje za dugo vrijeme, svakodnevno. Ona također omogućuje jednostavno uklanjanje šminke. ; Tekuća mineral makeup suši brzo, a ostaje netaknuta, povazdan, što čini korisničko djeluju svježe i također eliminira potrebu za čestim touch ups. ; Tekuća mineral makeup recenzije, kao i po tekućim recenzije mineralna šminka, najbolje tekućina mineral makeup nudi Illuminare nakit. Nudi široku paletu tekućina mineral makeup po povoljnim cijenama i tečno mineralno temelj je posebno poznata. Ostali poznati mineral makeup tekući marke su Bare Escentuals, Maybelline, L'Oreal i lud
Tekući mineral makeup je prvi put uvedena za sve tipove kože, ali je stekao ogromnu popularnost među ljudima s osjetljivom kožom. Sada se preferira preko raznih drugih kozmetičkih proizvoda i njegovo korištenje promiče zdrav užaren kože i prirodna njega kože, dok učinkovito prikriva nedostatke.

0 comments: