Romantični Jeftin Ideje za obljetnicu

Posted by sorav at 13:11

Saturday 12 May 2012

U današnjem brzom životu, a ne svatko je dovoljno sretan da provedete kvalitetno vrijeme sa svojim voljenima. Na ovaj dan i dob, par treba stvarno potruditi izraziti ljubav i brigu, zahvaljujući montažu rad pritiscima. Rođendani su često zaboravljene, ili postoji vrijeme kada se jedva sjeća datum godišnjice. Proslava posebne prigode ne zahtijeva novac. Umjesto toga, to je osjećaj koji najviše računati.
Proslava godišnjice treba biti lako pamtljiva, čak i ako ne stvarno imati hrpe zelenih dolara. Dodavanje dodir romantike na ovaj dan je ono što ga čini još posebnijim. To je ono doba godine kada se moraju osigurati oni izdvojiti cijeli dan kako bi jedni druge! Ne treba napraviti nikakve izgovore na ovu vrlo važnu prigodu. Želite li dodati više romansu na ovaj vrlo poseban dan? Želite li učiniti nešto stvarno vrijedno za svog partnera? Bacite pogled na ove romantične, jeftin ideje za godišnjicu otkriti različite načine pokazati vam je stalo.
Romantični Jeftin Ideje za Obljetnica:; romantična večera bi trebala biti na karticama. Međutim, možete iznenaditi vaš suprug s bilješku svoje postelje. Spomenuti vrijeme i mjesto održavanja u bilješci. Možete čak i odabrati isto mjesto gdje ste se prvi put susreli. Najam glazbenici pjevati vaš najomiljeniji romantična pjesma za stolom. Ima mnogo restorana koji nude takvu opciju. Lay lijepa kartice stol. U trenutku kada vaš suprug uđe u restoran i sjedi za stolom, osigurati pjesma svira u pozadini. Nakon večere, glavu na vaše staro svratište i provedite večer u svaki drugi ruke!
Ako imate zajedničkih prijatelja, onda možete koristiti ovu ideju da se iznenaditi svog partnera. Sastaviti kratki video i opisati koliko volite svog partnera. Koristiti neke od najromantičnijih mjesta kao pozadina za svoj video. Nazovite svoje zajedničke prijatelje i zamoliti ih da kažu nešto stvarno posebno. Sadašnje ovaj video kada ste gotovi sa večerom. Priljubiti se s nekim vrućim, parenje kavu i gledati video zajedno!
Ukrasite spavaća soba kada je vaš partner izlazi za neko vrijeme. Tako da, kada on / ona se vraća, imate ugodno iznenađenje u trgovini! Scatter latice ruže sve oko i svjetlo mirisne svijeće. Play romantične pjesme. Kad je on / ona se vraća, nude čašu ohlađenog vina. Provjerite postavke uistinu romantični i provesti cijelu večer uživaju jedni drugih tvrtki. Ali ne zaboravite da isključite vaše mobilne telefone!
Krenite na putovanje dolje Memory Lane. Razmislite o svim lijepim trenucima provedenim zajedno, a imajte na umu ove dolje. Uzmite vaš partner za sva mjesta koja posjećuju vas kao par. Provedite dan u isti obrazac kao svoj prvi datum. Čak i ako to znači da kupuju kokice i tarifni off gledati zvrčka, učinite to! Idi na mjesto gdje se prvi put održao ruke. Gledajte zalazak sunca zajedno. Sjećanje i govori o lijepim trenucima provedenim zajedno u prošlosti je velik ideja da pomogne parovima obveznica bolje.
Uz pomoć ove romantične i jeftine ideje za obljetnice, siguran sam da ćete shvatiti da vam ne treba fanciest ideja ili puno novca da uživaju jedni drugih tvrtki. Zajedništvo je ono što ga čini posebnim, a kada to učinite nešto zamišljen za vašeg partnera, Internet utvrde poput milina! Neka vaše mašte pokrenuti divlja i siguran sam da ćete završiti slavi još mnogo toga obljetnice koje dolaze!

0 comments: