Crno-bijela Spavaće sobe: Dizajn i uređenje Ideje za Spavaća soba

Posted by sorav at 05:41

Saturday 12 May 2012

Kažu da u životu je sve crno ili bijelo. Pa zašto ne imati sobu s kombinacijom ta dva? Crno i bijelo spavaće sobe izgledati šik, i to lice, da ćete izbjeći sve vrijeme provedeno na odlučivanje namještaja boja!
Spavaća soba ukras u crno-bijeloj su osobito zaluđeni za mlade i novo-srijeda parove u potrazi za malo oomph u svojoj ljubavi života. Crno-bijela je simbol suprotnosti, a njihova suživota. To je simbol komplementarne naravi. Poslovično yin yang i života. The nadopunjuju priroda crno i bijelo lijepo je izložena, kao i bez drugog, soba će izgledati previše monokromatski. Bijela čini soba izgleda veća nego što je, dok je dodao nekoliko crnih mrlja će dodati dramatičan kontrast izradu soba izgleda jedinstveno. Sveukupno gledano, svi ovi faktori čine crna i bijela spavaća soba dizajne opciju koju svakako treba isprobati.
Crno i bijelo Spavaća soba Namještaj Ideje
Uređenje ideje za spavaću sobu treba ideally uključuje sve - pravo iz podova i zidova do namještaja i pribora. Ako se zidovi nisu već obojana u crno i bijelo, možemo dopustiti da naše mašte pokrenuti divlja dizajniranjem zid boje u više zamršen način. Koristite crna spavaće sobe namještaj i bijele spavaće sobe namještaj za dodavanje više raznolikosti. Možete imati jedan crni krevet s crnim i bijelim posteljinu, i zebra uzorkom deke. Alternativno, možete imati čistu crnu plahta s bijelim jastuk-slučaju. Točkicama u crno-bijeloj izgledati izvrsno. Također se može ići na čisti bijeli krevet s crnom naslon za glavu.
Također je vrlo važno imati ispravnu lampshades i svjetiljka rasvjete. Rješite lukovice. Idi na CFLs. Oni će izgledati velika s takvim spavaća soba i štede energiju previše! Lampshades će morati biti bijele, bez izbora tamo. Ali crna svjetiljka stalak će izgledati prilično dobar s njim. Ako ste veliki obožavatelj uzoraka, poput mene, možete ići na pjegavi žarulje stoji. Vise svjetla na strani kreveta izgleda dobro previše. IMO, lusteri možda neće izgledati dobro u takvom okruženju. Za mene, ugaona je put to ići. The lampshades mora biti mala i kutni.
Ormari! Oni zauzimati velik dio sobe, tako da bolje ne izgledaju drveni. Mislim, ne treba toliko kontrasta, zar ne? Možete dobiti crni ormar s bijelim vratima ili obratno. Čak i kao veliki obožavatelj uzorak, rekao bih ih koristiti promišljeno. Variraju između hard bojama i uzorcima onoliko koliko možete.
Između ostalog pribora, možete staviti šik crne TV ili kućnom kinu, ovisno o veličini vaše spavaće sobe i vaše preuređenje proračuna. Mala crna Noćni frižider je za creme-de-la-creme budžeta. Vidio sam sobe sa biljaka u saksiji, koji iako u zelenom, posuditi nešto posebno mjesto. The luđi od nas također mogu koristiti leafless grančice plastike. Bijela zavjesa će izgledati prilično dobro previše. Kao što će crni dressers. Njegov najbolji zadržati podnice bijela. Za one koji žele ići na ne-drži-zabranjeno seksi izgled, baciti u uprskati tamne-smeđa, ili još bolje, tamniju nijansu ljubičaste.
Dakle, ne samo sebe ograničiti na 'dobre staromodan krem-n-bež sa zlatnim svjetla' spavaća soba ukrašavanja ideja. Crno i bijelo spavaće sobe ću dodati da je malo sofisticiranosti i jedinstvenost vaše spavaće sobe. Za one koji nisu ljubitelji snažan kontrast pružaju tu ideju, ne boj se, jer postoje mnoge spavaća soba ukrašavanja ideja, a to je, ali jedan od njih.

0 comments: