Kako ukloniti mrlje od hrđe vinilni podovi

Posted by sorav at 05:18

Sunday 13 May 2012

Vinyl, popularni naziv za polivinil klorid, je sintetička umjetna tvar koja se sastoji od etilen i klora. To je vrsta plastike. To je izumio kao jeftiniji i trajan zamjena za metal, i protiv njegove (metal) nedostatke. Vinyl je jednostavnije proizvoditi, jednostavniji za korištenje i vrlo je otporan na hrđu.
Što je hrđe?; Kada kisik dolazi u kontakt s nekim metalima tijekom vremenskog razdoblja, uslijedila ružan blemishes na metal je poznat kao hrđa. Što se događa je, metalni, s obzirom na nastavak prisutnosti kisika spaja sa atomima kisika u obliku drugačiji spoj na površini metala. Razgovor u trulo jabuke. Tvar formirana je poznat kao oksida metala i proces se zove oksidacija. Dakle, ako je željezo dolazi u kontakt s atmosferskim kisikom, spoj je poznat kao željezni oksid. Isto tako imamo aluminij oksid i bakar oksida. Voda je zajednički katalizator za hrđu. Koji onda objašnjava rusting cijevi, stare klupe i Golden Gate Bridge. A ako se ne uklanjaju, ona će ne samo izgledati ružno, ali će također uzrokovati oštećenja na metal.
Kako ukloniti mrlje od hrđe vinilni podovi?
Sada je pitanje na vaš um, ako vinil je stvarno jedan hrđe bez tvari, gdje se u svijetu nije mrlje dolaze. Dok je vinil je rđa-otporan, to nije stvarno zaštićena od hrđe. Rust mrlje svibanj su došli na metalnim noktima koji ste koristili za popravak poda. Ili morate držati nešto metalno na podu za dugo vrijeme koje je sada zahrđao s lijeve i mrlje na podu.
Pa kako to naokolo ići Internet čišćenje? To je prilično jednostavno zapravo. Sve što trebate je neki sode bikarbone, octa i vlažnom krpom. Posipati nekim soda za pečenje na umrljana područja. Baking soda djeluje kao abrazivnih i koristi se kao dobar materijal za ribanje počistiti hrđe. Dalje, navlažite krpom u nekim ocat. Ocat je 30% octena kiselina i dobar čistač i sobni dezodorans. Koristite krpu umočen u ocat i prebrišite površinu bojen s njom. Kombinacija octa i sode bikarbone pomoći će otpustiti mrlju, a postupno će početi nestajati. Nanesite više octa i sode bikarbone, ako je potrebno i ponovite postupak. I gledati kako mrlje nestaju pred vašim očima! Nemojte zaboraviti da obrišite područje sa mokrom krpom kako bi uklonili ocat, inače kiselina će ostati na podu i oštećenja. Ocat je također dugotrajan miris, a vi ne želite da u vašoj kući!
Dakle, ako ste se pitali kako to maknuti hrđe iz vinilni podovi, sada znate kako. Korištenje ocat i soda je vrlo učinkovit način za uklanjanje hrđe iz vinilni podovi. Morate izbjegavati kat za čišćenje koja sadrže klor kao i oni svibanj izraditi hrđe čak i gori. Izbjegavajte uporabu sredstava za izbjeljivanje na boji vinilni podovi te, kao što može dovesti do trajnog obezbojenje od poda.

0 comments: