Nove tehnologije u automobile

Posted by sorav at 07:05

Tuesday 15 May 2012

Kao i bilo koje druge tehnologije izuma, tehnologija koje se koriste u automobilima strahovito promijenio tijekom vremena. Car tehnologija stalno se ažuriraju, u nastojanju da se poboljšala razina udobnosti u automobilu vlasnika. Zato je, svake godine smo pronaći nove modele automobila koji dolaze na tržište. Nema sumnje da su troškovi automobila s najviše sofisticirane tehnologije također su visoke. Ovdje su neke od novih tehnologija u automobilima.
Sustav za navigaciju: Automobili s navigacijskim sustavom postaju prilično uobičajene u SAD-u. Ova napredna tehnologija automobil vodiče vozač sa zvučnim i vizualnim uputama. Vozač je da unesite odredište, može biti restoranima ili određene ulice i sustav vodiči skladu s tim.
Gospodarstvo Mode: Svi vlasnici automobila su vrlo svjesni o pitanjima kao što su čuvanje goriva u najvećoj mogućoj mjeri. Uzmimo primjer korištenja klima uređaj (AC). Mnogi od nas su u naviku isključivanja, kada to nije potrebno. U novije vrijeme, proizvođačima automobila čine automobili s 'ekonomičnom načinu rada "obilježje, čiji je cilj isključiti ne-bitnih sustava automobila automatski.
Zračne zavjese: Car zračne jastuke staviti na ploči s instrumentima i upravljač su u upotrebi, budući da posljednjih nekoliko desetljeća. U nekim od najnovijih modela automobila, zračne zavjese se nalaze u području zvijezda, samo iznad prozora kao značajka sigurnost automobila. To osigurava minimalne ozljede glave na oba, osobu koja sjedi na prednjem sjedalu i stražnjem sjedalu u prometnoj nesreći.
Black Box Tehnologija: Crna kutija tehnologije, također poznat kao događaj podataka snimači, kao let snimači koji se koriste u zrakoplovima, koriste se za snimanje pojedinosti o automobilu na određeno vrijeme. U Sjevernoj Americi, ova značajka je instaliran u većini automobila sa zračnim jastucima. S takvim značajka, vlasnik automobila može dokazati brzinu vožnje, mjesto i druge detalje. Ova značajka je vrlo korisna u pogledu pravnih pitanja i auto osiguranje potraživanja, na primjer, u slučaju prometne nesreće.
Run-flat gume: Run-flat gume je značajka na neki najnoviji hibridni automobili, u kojem se gume ne mijenjaju svoj oblik, kad bez tlaka zraka u njima. U takvom stanju, čak i automobil može voziti za 50 milja ili tako. Dakle, s run-flat gume, udobnosti i sigurnosti razine u automobilu su povećane.
Automobil koji Parkovi sama po sebi: Zamislite automobil koji parkova sama po sebi! Da, ja sam ne šalite, vozila s takvim značajka će doći na tržište uskoro. Uz takve napredne tehnologije, vozač treba samo staviti nogu na kočnicu i automatski, automobil će se paralelno-park sama po sebi. -Pa... Zar ovo zvuči jako zanimljivo? To će biti korisno, dok je upravljanje automobil u uskim parkirališta i garaže.
S toliko napredne tehnologije auto, zašto ne proizvesti automobil koji vozi na vlastitu! Auto bez vozača je u vožnji! Da, tu su eksperimenti u tijeku proizvesti takav automobil. S napretkom robotskog značajke i navigacijski sustav, vrijeme će doći uskoro, kada vlasnik automobila će sjedište se na stražnjem sjedalu, a automobil će voziti na određenim odredište.
Vidjevši ove nove tehnologije automobil, nema sumnje u automobilskoj industriji raste u nevjerojatnu brzinu. Let's nade za indukciju više sofisticirane tehnologije automobila sa sigurnosne značajke u skoroj budućnosti, tako da šanse za prometne nesreće su smanjene i tu je više sigurnosti tijekom vožnje automobila.

0 comments: