Kako očistiti kamen pizza

Posted by sorav at 22:51

Saturday 5 May 2012

Pizza je talijanska hrana, popularno uživala u cijelom svijetu. Nepotrebno je reći, pizza se sastoji od pećnici-pečeni kruh u obliku kruga, koji služi kao baza koja na kraju je pokriven s rajčicom ili umakom na bazi rajčice i mozzarella sir. Okus pizza dobiva više divan kada se dodaju uz veliku raznolikost preljevima na raspolaganju. Ovih dana, svaki kutak svijeta ima svoje lokalne recept za pizzu koji je dodao da je broj vrsta na raspolaganju, ovog jela usta zalijevanje. Pizza je tradicionalno peče na pizzu kamena.
Pizza Stone
Pizza kamen je zapravo ravan komad lončarije i ima sve osobine kamena. Kamen je porozan u prirodi i termička svojstva. Topline zadržava svojstva kamena dokazati prednosti kada je u pitanju pečenje pizza, jer on daje pizza svojim čarobnim hrskave kore, apsorbirajući sve vlagu izvan nje. Moderna dan pizza kamenje dostupni su u keramičkim materijalima kao dobro.
Pizza pecivo kamenje su dostupni u različitim veličinama tako da možete odabrati veličinu koja odgovara veličini vaše pećnice. One također mogu napraviti DIY kamena pizza jednostavno pridržavaju dvije keramičke pločice zajedno. Pizza pečenje kamena mora biti u dobrom stanju. To mora biti ohlađeno u pećnici sebi kako bi se spriječilo pucanje pizza kamena zbog iznenadne promjene temperature. Pizza pecivo kamena čini pizza okus jako ukusna, baš kao i one tradicionalne. Pizza što može biti jako lukav posao, ako jedan ne zna kako očistiti pizza kamena.
Kako očistiti kamen pizza
Čišćenje pizza kamen je zapravo jednostavan posao, pod uvjetom da slijedite pravi način. Bez obzira na vrstu vaše pizza kamen je, uglavnom dobiva čisti vrlo jednostavno, koristeći odgovarajuće metode. Ovdje su neke korisne savjete o tome kako očistiti pizza kamena:
Prva i najvažnija stvar za učiniti je da nikada ne koristiti bilo koji oblik sapunice na pizzu kamena. Kameni teži da apsorbiraju miris sapuna i tako sljedeći put kada se ispeći pizzu, može vrlo mnogo ispasti da se sapun okus. ; Ako želite očistiti ostatke sira s pizze pečenje kamena, možete staviti kamen u samočišćenja ciklus pećnice. U konačnici topi sir s pizze kamena i čini ga čistim. ; Scratch bilo koji od spaljena pizza ostaci iz pizza kamena pomoću alata kuhinja ruka (strugala). Zatim utrljajte s vlažnom spužvom i stavite ga u kontejner pun običan, ali toplom vodom. Potopiti kamena za 25 minuta i pustiti da se osuši potpuno. Ponovite postupak ako kamen nije čisto još. ; Držite pizza kamen za pečenje u pećnici sebi tijekom samočišćenja ciklus. Ona pomaže napraviti pizza čišćenje kamena proces mnogo lako. Ali to može raditi na pogrešan način, jer neke peći imaju dugu samočišćenja ciklusa. ; Po mom mišljenju, najbolja stvar za učiniti da bi se, da zagrijavanje pizza kamen za deset minuta, a zatim pospite mrvice, griz ili barem palentom prije pečenja pizze na njemu, to ga čini površinu pizza kamen manje ljepljive. , Dok čišćenje pizza kamen s vodom, uvijek se mora imati na umu da voda mora biti ravan i toplo. Isprobajte ove metode čišćenja pizza kamena i pustiti mene znati na kraju rezultate!

0 comments: