Kako vodootporna platna

Posted by sorav at 21:40

Tuesday 1 May 2012

Sirova platno ima vodu otpornih svojstva, međutim, ako je platno nije vodonepropusno, voda će curiti kroz nju, što je rezultiralo u plijesni izgraditi. Pamučna platna bila je popularna vodootporan platno tkanina za dugo vremena. Pamuk vlakna u nabubri pamučna platna, kad su dobili mokro, a time brtvljenje tkati. Međutim, pamučna platna ima poseban afinitet za plijesni, čime je zamijenjen ili tkani akrilnih ili vinilnih obložene poliestera. Vinil obložena tkanina za razliku od tradicionalnih pamučna platna ne diše, i treba biti ventilirana. Kondenzacija uzrokuje tkanina da postanu vlažne, na kraju dovodi do plijesni. S druge strane, akril platno je čvrsto tkati tkanine, koja diše, stoji do ultraljubičastog zračenja, snubs plijesni i opire bojenje. Jedini negativni čimbenik jest njegova visoka cijena.
Kako vodootporna platna?; Za akril platno, silikon tretman ne preporuča se kao silikon je nespojiva s njim. A fluoropolymer proizvod je najbolji za akril platno. Platnu treba temeljito očistiti, a zatim ravnomjerno poprskati s fluoropolymer temelji proizvoda. Nakon platnu je suha, može se provjeriti tako da je bacanje u kantu vode. Ako je voda dospije u platno, a zatim je dlaka nije bilo dovoljno i treba biti sprayed ponovno. Četkanje nafte brtvilo na platnu je također još jedan način hidroizolacija. Treba osigurati da hidroizolacije postupak se provodi na dobro prozračenom mjestu, po mogućnosti na otvorenom, kao i tretman uključuje pare koji nisu prikladni da se udahnuti. Liječenje hidroizolaciju ne utječe na tkaninu na druge kvalitete.
Canvas Tent Hidroizolacija Koraci, Ljudi koji kampu u platnu šatora, treba vodootporan svoje šatore. Bez obzira koliko je izdržljiva šatori, oni će s vremenom procuriti tijekom kiša. Nekoliko metoda platnu šatora hidroizolacija su dostupne koje će zadržati šator bez curenja za neko vrijeme. Jedan će trebati platnu konzervans, kistom i ljestve ostvariti zadatak hidroizolacije. Platno konzervans može se naći u boje dijelu bilo koji dućan home poboljšanje. Preporučljivo je odabrati jedan sunčan dan vodootporan šator, jer će jamčiti potpuno sušenje hidroizolacija materijala. Ljestve je potrebno doći do svake gluho i kutu šatora. Hidroizolacija šator je lakše kada je postavljen, nego kad je ravna na zemlji. Koristite kist primijeniti tanki sloj zaštitnog platna diljem platnu. Kada platnu konzervans više nije ljepljiv na dodir, onda zna da je sušen.
Kako Vodootporna platna cipele?; Hidroizolacija će osigurati da na platnu cipele ostaju trajan i čist u vrijeme oni su nosili. Sprej-u, koji sadrži fluoropolymer, potrebno je vodootporan cipele. One sa silikonskim baza će razbiti akril vlakna u platnu, uzrokujući Internet to postati čak i više osjetljiv na vlagu. Budući da vezice ne moraju biti vodonepropusne, može ih ukloniti, a zatim nanesite tanak sloj, pa čak i vodootporni na cijelu površinu platna od cipela. Nakon što su cipele potpuno osušeni, provesti mali test kako bi se osiguralo cipele su vodootporne. Za testiranje cipele, može se dopustiti malu količinu vode kapanje na platnu površine cipele. Jedan će morati primijeniti drugi kaput sprej-on waterproofer, ako se voda ne zrno se na platnu.
Kako Vodootporna Platnene vrećice?, Da vodootporan platnu vrećicu, treba početi od čišćenja torbu temeljito iznutra prema van. Posebnu pažnju treba posvetiti hidden šavova na torbu. Mali iznos od gume brtvilo, poput one se koriste za popravak rupa u gumenim vratila je treba primijeniti duž cijelog spoja. Sprej silikon-based waterproofer na cijelu površinu torba, dajući posebnu pozornost na dno i šavova u torbu. Što se tiče zatvarača se tiče, ne zatvarač je 100% vodootporan. Ako je voda dospije kroz patentni zatvarači na torbu, može se koristiti kiselina-slobodan traka za pakiranje se nositi s curenja.
Gore navedene korake o tome kako vodootporan platno može poslužiti kao smjernica za one koji planiraju vodootporan svoje platno proizvoda. Učestalost reapplication hidroizolacije proizvoda ovisi o učestalosti korištenja platna proizvoda. Čak i ako je platno proizvod se koristi u otežanim uvjetima, liječenje treba biti učinkovit za najmanje godinu dana.

0 comments: