Romantični ideje i savjete za angažman prijedloga

Posted by sorav at 03:11

Sunday 6 May 2012

Julia Roberts u 'stepmom' smatra da se vrlo sretan za mnoge žene! Žene vjerojatno i sami na slici u svom mjestu, kada je Ed Harris predložio da joj se jednog lijepog jutra klizanjem prstena prema dolje nit na svoj prst. On je obećao da neće prekinuti nit opet. Ovo je sigurno intiman način predložiti dama, a većina žena će ići slabi u svojim koljenima mrmljanje, Kako Volio bih da ju je! Nije svatko je sretan da imaju nezaboravan prijedlog. Potrebno je više nego samo jedan iskren napor za romantične angažmana ili brak prijedlog. Morate biti učitan s kreativnošću i možda su ludi niz u vas kao dobro! Iskakanje pitanje je umjetnost i žena koji su umorni od čekanja za Prince Charming podići svoje čarape, su koračni u čovjeka cipele. Sa promjenom vremena, žene su čak i drzak dovoljno predložiti. Uostalom, nitko ne može ostati igrajući igru ​​pogađanja za predug! Muškarci i žene, koji su mucav o iskakanje pitanje može se pogledati na ove romantične ideje i savjete za angažman prijedloge.
Romantični ideje i savjete za Angažman ponuda:; vožnju brodom je jedan od najromantičnijih ideja. Potražite lijepa pozadina i iznenaditi dragu joj iznošenje na obasjan mjesečinom vožnje brodom. Stock je s nešto hrane, šampanjac i da, poplun! Nemojte zaboraviti da se nose uz prijenosni CD player igrati neke romantične pjesme. Ako ste dobri s vašim glasnice, bilo bi još bolje! Nakon romantičnog vožnju brodom, zaustaviti brod i držite je za ruku i pop pitanje, a klizanje prsten na njen prst s strastveni poljubac! Siguran sam savršen ambijent sigurno će vas oduševiti odobrenje u povratku.
Čovjek se može dokazati da je on 'Prince Charming "u svom životu žene! To je prilično jeftin ideja, ali radi sa ženama koje žele da im tip da ide sve na putu za angažman prijedlog! joj poziv i zamolite je da vas zadovoljiti u blizini jahanje stabilan. U međuvremenu, morate iznajmiti viteška nošnja i zapravo jahati konja, dok idete joj u susret. Nakon što joj doći, ići dolje na koljena savijenih i predložiti. Dakako, ni jedna žena ne može odoljeti vitez u sjajnom oklopu!
Pozovite vaše ljubimica na svoje mjesto za film. Uostalom, angažman prijedlog je intimna stvar i predlaganje kod kuće svibanj biti ugodnije u odnosu na iskakanje sveto pitanje u restoranu. Odaberite bilo koji omiljeni romantični film i ne zaboravite da vino i sir. Također morate tražiti kutije raznim veličinama koje se mogu uklopiti u druge. Stavite zaručnički prsten u najmanji okvir i nastaviti stavljanje svaki okvir unutar veći. Pobrinite se da pažljivo zamotajte. Nakon što je film gotov, prisutan je kutija s vinom, a sve što trebate otkriti je da je to iznenađenje!
Žene koje žele da njihov čovjek šarm i predložiti mogu odlučiti za home-kuhani obrok. Međutim clichéd možda zvuči, ne možemo zanemariti činjenicu da muškarci vole da se pampered kao dobro! Soft svjetla i aroma raskošan obrok će postaviti pravo raspoloženje. Možete skliznuti bilješku unutar kolačić sudbine. Ili ispeći tortu čokolade i napišite pitanje u obliku glazura. To je dužan da ga iznenaditi i učiniti ga osjećati zaista posebno!
Vaš prijedlog angažman ne mora biti u većini fanciest restoran. Ono što je važno je iskrenost i crtica kreativnosti. Budući da je tako važnu odluku, to treba uvijek biti posebna. Kao par, od vas će uvijek njegovati poput lijepe trenutke zauvijek ...Najbolji od sreće!

0 comments: