Kiša Gutter popravak

Posted by sorav at 07:01

Tuesday 1 May 2012

Kiše žlijeb je izgrađen u krovni sustav za skupljanje kišnice i preusmjeravanje i otopljenog snijega. Kišnica kaplje nagrizati tla oko zgrade temelj, uprskati mutna voda na zidove, a uzrok seepages u podrumu. Kiša oluke i downspouts su instalirani koristeći razne materijale kao što su pocinčanog čelika ili oslikane, obojana aluminij, bakar, PVC cijevi, beton, kamen, drvo, vlakna, itd. Postoje tri načina na koje kiša oluka mogu ugradit u strukturu zgrade . ; Metalna kroz koji je suspendiran s onu stranu ruba krova, i ispod padine krova. ; Uskim kanalom prolazi uzduž donjeg ruba krova padini, i otvaranje u cijev s otvaranjem prema dolje. , Kamena ili cigle uskim kanalom izgrađen ispod krova ruba. ; Kiša Oluk Popravak i čišćenje; blokiranih ili začepljen oluka oštetiti Zaklade seeping vode u njima, a voda stajaćica će omogućiti komarci uzgajati, a trava i korova rasti u uskom kroz kiša u oluk. Popravak i čišćenje oluka kiša je jednako važna kao da ih instalirate.
Začepljen Kiša oluka, slivnika Open kiša će prikupljati lišće, orasima i kora komada u svojim uskim kanalima i blok sustav prikupljanja voda. Većina klompe javljaju oko otvora ili spojeva cijevi ili korita. Nakon što je kiša žlijeb je blokiran, voda će se izvoditi preko njegove strane ili uzrokovati curenje u zgradi. Da biste riješili taj problem, koristite ljestve da se popne do kako do začepljen licu mjesta. Push vrt žlice, i gurnite ga prema gore i dolje nekoliko puta, da će se povući iz krhotina, a flush ili crijevo dolje s vodom. One također mogu koristiti usisivač za isisati sve krhotine. Postavljanje oluka stražari će pomoći filter krhotine van.
Kiša curi Žljebovi, cure, oluka predstavljati ozbiljne probleme, kao jedan svibanj čak i ne shvatiti da je curenja. Cure, može biti uzrokovana isključen spojeva, pukotine ili rupe, kao rezultat trošenja i habanja korito tijekom godina, ili zbog bučne pljusak. Temeljitog pregleda cijelog kiše žlijeb prolaz bi trebao biti učinjeno za procjenu štete i popravak mehanizma. , Rupice ili pukotine: Za manje pukotine, obrišite područje oko njega potpuno suha, bilo koristeći krpu ili novine. Očistiti hrđu, koristeći neki rješenje za uklanjanje hrđe, i očistiti sve nečistoće oko nje. Seal ispucati s nekim otporni na vodu ljepilo, i provjerite njegovu učinkovitost ispiranje neke vode dolje.; Velike rupe ili pukotine: Veliki pukotine treba učinkovite brtvljenje, kao i oni svibanj ne biti u mogućnosti izdržati pritisak vode i praska otvoren. Obrišite suho napuknut površine, i počistiti hrđu i krhotine. Izrežite tanki čeličnog lima, i to mjesto iznad napuknut dio ili pokušati staviti u unutrašnjosti (ako je tvoja ruka dođe do puknut dijelu korito). Koristeći neki otporni na vodu ljepilo, zalijepiti lima za zatvaranje rupa., Iščašen Kroz ili downspouts; Disjointedness nastaje kada sila vode podriva matice i vijke držanje zglobova zajedno. Da biste riješili taj nedostatak, jednostavno pritisnite dvije strane leđa zajedno i pritegnite matice i vijke na njih. Pokušajte liječenje vijke s hrđe-dokaz rješenje, povećati njihovu dugovječnost.
Broken korito i downspouts treba biti zamijenjena. When oluke i downspouts dobiti oštećena, teške kišnica ili topljenja snijega može curiti u kući zidovi desno dolje na zemlju ispod, chipping način na boje kao dobro. To može oslabiti temelj i poplave podruma. Kiša žlijeb popraviti na vrijeme osigurat će nitko od gore navedenih štete nastaju na svoj zgrade.

0 comments: