Kako to Uvesti koga u službu na palubi Ograde

Posted by sorav at 09:14

Tuesday 8 May 2012

Glavni cilj instaliranja palube ograda je pružiti zaštitu od pada i ozljede. Paluba pružnice treba biti izabrani tako da se nadopuniti i ojačati palube dizajn i također pružaju zaštitu palube. Postoje različite vrste palube pružnice viz. drva, čelika, žice, metala, stakla i kompozitni one. Staklo pružnice dopunjuju moderne i suvremene domove. Drvo i metal su najpopularniji materijali korišteni za izgradnju palube ograda. Razumijevanje normi vrste i visine palube pružnice koje su propisane od strane lokalne samouprave, predstavlja jedan od najvažnijih koraka koje treba slijediti prije nego što odaberete vrstu ograde palube. Kodove neke od lokalnih vlasti također uključuju dimenzije baluster razmaka. Neka nam sada pogledajte kako to uvesti koga u službu palube pružnice.
Kako to Uvesti koga u službu Deck Ograde - korak 1; Visina ograde palube mora biti odlučeno prema građevinske dozvole. The baluster podjeljka mora biti odlučeno skladu s tim. Izgled za ograde mora biti izrađen prije nego što počnete raditi s palube pružnice.
Kako to Uvesti koga u službu Deck Ograde - Korak 2, sljedeći korak je da se označiti visinu ograde i položaj ograde postove u skladu s vašim izgled. Ograde postovi moraju biti ravnomjerno raspoređeni s dužnom pažnjom. Mjesto ograde postova mora biti odlučeno s obzirom na grede koje se protežu preko palube podnice.
Kako to Uvesti koga u službu Deck Railing - Korak 3; ograde postovi su biti instaliran. Za to trebate cut zarez u drvenim deck prema oznakama napravio za ograde mjesta u vašem izgledu. Visina ograde postova je odlučio po formuli:
Visina Railing Post = Visina Ograde + Kat + Širina Širina Kat greda
Paluba postovi su izrezali po visini izračunati i kut (obično od 45 stupnjeva) je napravio na donjem kraju ograde postove. Dijagonalna drveni štap priključen na donjem kraju ograde post za podršku ograde post.
Kako to Uvesti koga u službu Deck Ograde - Korak 4; Nakon ograde postovi su instalirani, baluster pozicije treba biti označen u skladu s mjerenjima u izgledu. Zatim, stavite svaki baluster na podu i na vrhu ograde s vijcima postavljen na vrhu i na dnu palube pružnice. Nakon što su u prilogu palube pružnice za jedan dio, odnosno, između dvije ograde postove, ponovite isto za svaki dio.
Kako to Uvesti koga u službu Deck Ograde - Korak 5, sljedeći korak je instaliranje ograde kape. Ograde kape su ravnomjerno izravnati i instaliran na palubi ograde.
Ovo je postupak kako instalirati drvene ograde. Paluba pružnice može biti instaliran na drugi način, osim da ih instalirate odjeljak mudar. Paluba pružnice mogu biti instalirani nakon izgradnje struktura palube pružnice prema rasporedu. Ova struktura onda je instaliran na palubi nakon što su palube pružnice integrirani. Također, paluba rasvjeta je važan aspekt koji dodaje da dekor vašeg palube.

0 comments: