Motorna pila Oštrenje alata - Chainsaw Sharpeners

Posted by sorav at 12:32

Friday 11 May 2012

Motornu pilu treba izoštriti često tako da se može raditi svoj posao brzo i sigurno. U slučaju da koristite pilu često, onda rezanje sposobnost lanca smanjuje tijekom vremena. Izoštriti pilu može značajno smanjiti vrijeme i energiju troši na domaćinstvu sitni. Ako ste nalaz je teško izrezati sa svojim motornu pilu, onda je vrijeme da izoštri pile.
Motorna pila Sharpeners; Postoji mnogo izbora kada je riječ o kupnji pilu oštrenja alata. Većina tih alata dostaviti precizne rezultate i biti siguran za uporabu. Motorna pila šiljilo je bitan alat za motorne pile održavanje. Ovi alati omogućuju preciznost najbrži način da izoštri motornu pilu. Oni izoštriti pojedinih zubi pile učinkovito. Ovi alati dolaze u različitim stilovima u rasponu od ručnih datoteka u samostalne sustav koji može biti priključen na vaš radni stol.
Motorna pila izoštravanje strojevi sastoji se od dvije komponente. Prva komponenta stezaljke na motornom pilom tako da ostane stabilan tijekom procesa oštrenja. Općenito sigurnost poluga se koristi da se držite pilu. Drugi dio se koristi za oštrenje materijala. Te komponente će se razlikovati ovisno o vrsti ili model motorne pile oštrenje koristite. Neki alati dolaze s punim brusevi, dok drugi imaju male brušenje bita.
Stručni brusilice također može izoštriti lanac u kratkom vremenu. Vezanosti koje dolaze zajedno s tim sustavima su vodiči koji drže lanac čvrsto na poziciji. Tilt i rub kut se može podesiti na odgovarajući način osigurati točne rezultate. Prije uporabe motorne pile oštrenje strojeva, potrebno je poduzeti određene mjere opreza. Morate se nositi zaštitne naočale, dok zaoštravanje zubima vašeg lanca. Uvjerite se da je brusač je učvršćena ispravno na radni stol. Potvrdite da se lanac dobro je povezan s oštrenje. Nakon što je sve označeno, pokretanje stroja. Morate premjestiti brušenje kamena prema dolje na prednji zub za svoj lanac. Sada, izoštriti zub ravnomjerno i nježno.
Podešavanjem rafinerijskih vijaka, možete postići precizno izoštravanje. Jednom ste završili s prvog zuba, morate premjestiti bruseva na početni položaj. Sada, otpustite stezni polugu i mjesto pored zuba u oštrenja poziciju. Zub treba prvo se izoštriti samo u jednom smjeru. Nakon što završite oštrenje sve desno ili lijevo nagnuti zubi, ponovite postupak da izoštri suprotnom kutom pilu zubi. To može biti zamorno, tako da većina lanac oštrenje alata dolaze s privitke koji automatizirati proces hranjenja zubi. Kao rezultat toga, proces postaje manje vremena.
Motorna pila Oštrenje datoteka, najjednostavniji i najpopularniji pile oštrenje alata su ruka održan okrugli datoteke. Također možete koristiti jedan dubinomjer i vodič datoteku vodič, koji pomažu održavati dosljedan kut kad god moždanog udara datoteku. Podnošenje svaki cutter (zub) na desnom kutu naznačeno na datoteke vodič ploča će vam dati najbolje rezultate. Prije nego što kupite okrugli datoteku, odredite veličinu svoj lanac i prema tome kupiti datoteku. Vlasnik priručnik ne navodi veličinu datoteke potrebne za oštrenje lanca. U većini slučajeva, 5 / 16 inča ili 7 / 32 inča datoteka se koristi za oštrenje motornu pilu.
Iako koristeći motornu pilu je lako, to je imperativ da se izoštri za sigurno rezanje. Tup lancu ne samo da čini posao težak, ali i povećava šanse za nesreće. Motorna pila sharpeners definitivno će vam pomoći zadržati svoje motornu pilu u ispravnom stanju.

0 comments: