Kako to Graditi Kuhinja Kabineti

Posted by sorav at 23:16

Monday 28 May 2012

A kuhinja je jedna od najvažnijih mjesta u svakom domu. A kuhinja uvijek treba biti uređena čuvanje pravo kombinacije boja na umu stvoriti ugodan okoliš. A kuhinja ne moraju imati samo lijepe interijere, to bi trebao biti funkcionalan kao dobro. Elegantan kuhinja nikada nije završen kada ga nema pravo vrste objekata uključene u dizajn. Ključ za ovo pitanje leži u korištenju prostora na odgovarajući način, bez stvaranja nereda.
Kuhinja ormarića su vrlo korisne za pohranu. Ovi ormari omogućuju maksimalnu pohranu. Stavljanje svih namirnica, pa čak i posuđa u ormaru može napraviti kuhinju pojaviti više prostran. Raspored za svaku kuhinju treba uvijek uključivati ​​ormarića koji su dizajnirani za pohranu mnoge vrste stavki. Međutim, troškovi kupnje kredenac svibanj imaju tendenciju da se na strani skuplji. To je kada je većina obitelji odluče da izrade vlastite kredenac. Stvaranje vlastite kuhinje ormarića je sigurno jedan velik ideja s do-it-yourself setove koje su dostupne s domaćim trgovinama. Ako ste bili pitate kako izgraditi kuhinja ormarića, onda možete koristiti ove osnovne smjernice za poboljšanje vaše kuhinje dekor.
Kako to Graditi Kuhinja Kabineti: Savjeti i tehnike, prvo, morate odlučiti na vrstu drva koja se koristi. Postoje četiri vrste drva koje se široko koristi za izgradnju kuhinja ormarića. Cherry, Sjeverna Red Oak, javora i / ili Pine su neke od različitih vrsta drva na raspolaganju. Svaka vrsta drva ima svoju jedinstvenu kvalitetu. Među tim, bor je relativno mekši razreda drva.
Kuhinja ormarića također treba bojen kako bi se postigla boju želite za. To također ovisi o vrsti drva odabrane. U slučaju Maple, nema ograničenja na vrstu sjene koju želite odabrati za kuhinju. Ukupni završiti u velikoj mjeri ovisi o tome kako drvo reagira na mrlju.
Vrste panela koje ste odabrali za kuhinju ormarića diktira općeniti izgled strukture. Kabinet vrata treba biti izabrani imajući na umu interijera u kuhinji i broj polica i odjeljaka koji trebaju biti kreirana. Također morate uključiti ladice u dizajnu. Vrsta objekata koji se nalaze unutar treba uzeti u obzir visinu i duljinu ladice. Drvo se koristi treba biti dovoljno jaki da drže sve potrebne materijale.
Uvijek izmjerite područje precizno. Mjerenja će vam pomoći da imate kredenac koji odgovara samo pravo u prostor. Mjerenja su potrebni za rezanje drva za konačni izgled kuhinjskog elementa. Uvijek mjeriti dva puta za točne podatke.
Pogledajte home interijera časopisima da steknu znanja o raznim kuhinja dizajne koji su dostupni na tržištu. Ovo će vam dati ideju o najnovijim trendovima. Plan detalje. Na primjer, vrste kvaka odabranih također odražava u cijeli izgled kuhinjskog elementa.
Uz ove osnovne savjete, možete planirati za potpuno novi kuhinjski ormarić, bez osjećaja za nuždu u džepu! Najbolji od sreće!

0 comments: