Kako to Graditi Kuhinja na otvorenom - Gradnja Planovi za vanjsku Kuhinje

Posted by sorav at 02:20

Wednesday 9 May 2012

Vanjski Kuhinje su dobivanjem ogromnu popularnost ovih dana, a ne morate biti slavna da ima jedan. Prilagođena otvoreni kuhinja se lako može uklopiti u otvoreni prostor na raspolaganju u vašem domu. Zajedno s ljetnom kuhinjom, možete imati gazebo za trpezarije, posebno za upotrebu u ljetnim mjesecima. Prije nego što vi mislite o tome kako izgraditi ljetnom kuhinjom, potrebno je da morate odlučiti zgrade planove za vanjsku kuhinje.
Vanjski Kuhinja dizajni, što je prvi korak kada planirate izgraditi na otvorenom kuhinjom, je odrediti prostor koji je dostupan za izgradnju ljetnom kuhinjom. Nakon što je to odlučio, to će biti lakši za vas to dizajn ljetnom kuhinjom. Prostor za vanjska kuhinja može biti na palubi, bazen, vrt, vrt ili vidikovaca. Ako imate postojeće strukture za vanjsku kuhinju u svom dvorištu, možete imati jedan od najboljih i jedinstvene vanjske kuhinje. Također, Vaš otvoreni kuhinja mora imati uzoraka i boja koja će upotpuniti arhitekturom vaše kuće. Zgrada plan za vanjska kuhinja mora biti dizajniran na način kao da je vanjska kuhinja ima lijep pogled na mjesto gdje ćete kuhati ili jesti.
Vanjski Kuhinja Tlocrti; Nakon odluke mjesto i dizajn vanjska kuhinja, vanjski kuhinja podnice je dizajniran. Pod planovi za vanjsku kuhinju su mnogo kao što je izgradnja vrt, s izuzetkom uključuje prostor za plinske cijevi ili umivaonika i svi ostali potrebni kuhinjski aparati. Ako planirate ugraditi sudoper ili stroj za pranje posuđa je odvodni sustavi moraju se planirati sukladno tome. Neki od kuhinjske potrepštine uključuju sljedeće:; Vanjski kuhinja otoka, na otvorenom kuhinjom gril, zamrzivači, Peći, Hladnjak, vino stalci, Svjetlostna Parovi, sustav zvuka ili televizor, na trošenje i habanje u ljetnom kuhinjom pribor je više nego zatvoreni kuhinje. Čak i podnice i izgradnju vanjska kuhinja mora biti učinjeno korištenjem trajnih materijala.
Vanjski Kuhinja Kabineti i Kniženje, a vanjska kuhinja ormarića se koriste za čuvanje namirnica i ostali pribor. Ormara također može pružiti oblik za svoj ljetnom kuhinjom. Nehrđajući kuhinja ormarića su preporučljivo za vanjsku kuhinje, kao što su oni izdržljivi i nisu pod utjecajem vremenskih promjena. Drvena kuhinja ormarića treba izbjegavati u ljetnom kuhinjom, posebice u blizini roštilj. Countertops kuhinji trebala biti od postojanog materijala poput nehrđajućeg čelika, steatit, tikovina, bakra, cinka i mahagonija.
Vanjski Kuhinja komunalije, kao što su zatvoreni kuhinja, vanjska kuhinja također uključuje vodovod i električnu rada za instaliranje vode, struje i plina. Sudopera zahtijeva vodoopskrbe i odvodnje. Vanjski kuhinja rasvjeta uključuje električni priključak na svjetlo čvora iznad kuhinja countertops i blagovaonom.
Izgradnja planove za svoju vanjsku kuhinju mogu se razlikovati ovisno o raspoloživom prostoru i svoje voli i dislikes. Udoban vanjska kuhinja može biti dobro mjesto gdje možete uživati ​​u vašem stranke. Kuhanje sa svojim prijateljima ili obitelji može biti zabavno u velikom ljetnom kuhinjom.

0 comments: