Recenzije na Trgovačkom Strojevi za čišćenje tepiha

Posted by sorav at 22:06

Thursday 3 May 2012

Komercijalni strojevi za čišćenje tepiha su namijenjena za domaće i poslovne svrhe. Normalno usisavači nisu dovoljno sposoban ukloniti zagađivače kao što su grinje, plijesni, gljivice, bakterije, ljutina, pelud i druge allergens, usprkos svakodnevnoj upotrebi. Tepih čistača su u mogućnosti ukloniti zagađivala desno od vlakana tepih. Komercijalni tepih čistača su zapravo najbolji za čišćenje tepiha rješenja dostupna. Sljedeći komercijalni čišćenje tepiha stroj gostiju bi voditi vas o najbolje za čišćenje tepiha strojevi dostupni na tržištu.
Top-rated Trgovački Strojevi za čišćenje tepiha
Royal Poslovni Carpet čistiju / Extractor RY7940, The Royal Poslovni Carpet čistiju / Extractor RY7940 posebno izgrađena je kao komercijalnu razreda tepih čistiji. Većina čistača ili rublja su s jednim usisna mlaznica. To nije u slučaju Extractor RY7940. Izgrađen s dvostrukim usisne mlaznice, stroj je u stanju potopiti svaki kap prljave vode iz vašeg tepiha. Ova značajka ovog stroja pomaže u održavanju vašeg tepiha suho i čisto. Se čišćenje tepiha se poboljšava rotacija dva revolving četke stroja, u isto vrijeme. Ove četke se vrte u suprotnim smjerovima i vaš tepih očistiti dobiva sa svih strana. Rad stroja, sapun dozator i revolving četke su kontrolirani pomoću prekidača u držač. S druge tepih čistača, tu je uvijek briga o pravu količinu smjese vode i sapuna. U Royal Trgovačkog Carpet čistiju, odvojene sapun dozator automatski obavlja posao miješanja potrebnu količinu sapuna sa čistom vodom. Kao što je sapun dozator je zasebna dijela, stroj vam omogućuje da isključite sapuna Dozator dok želite da isprati sapun ljepljive ostatke iz tepiha. Odvojeni spremnici za čistu i prljavu vodu nalaze u stroju. A, veće veličine prljave vodu štedi vrijeme i čini vaš posao brže, jer sprečava učestale pražnjenje spremnika.
Electrolux sanitarnog SC6090A Trgovačkog Carpet čistiju, izgrađen s dvostrukim motorom vakuumski sustav 100 psi pumpa i heavy-duty powered Chevron četkom, Electrolux sanitarnog SC6090A Trgovački Carpet čistiju uzima za čišćenje tepiha na višu razinu. Rješenje spremnika, a kapacitet spremnika oporavak od čistije je 9 litara i nudi čišćenje širine od 17 inča. Ovaj stroj je naveden od strane Underwriters Laboratories Inc (UL) kao učinkovit komercijalni tepih čistiji. Da biste omogućili moć čišćenje najprljavije tepiha, stroj je extra velikim kotačima od 12 inča i odvojivi priključni kabel 50 stopalo. Ako jedinica savjete preko, automatsko usisavanje značajka stroj sigurno se isključuje po sebi. To čišćenje tepiha čini čišćenje sobe bilo koje veličine, jednostavan zadatak, a to dolazi s jamstvo proizvođača za jednu godinu dijelove / rad jamstvo.
Xtreme Power XPH-5900i, a Xtreme Power XPH-59001, dolazi s dvostrukim inline grijačima. Ovaj stroj koristi toplinu za čišćenje tepiha. Elementi grijanja omogućiti čistač doći do temperature od oko 210oF. Razne tepih vlakana zahtijevaju različite termičke obrade za sigurno čišćenje tepiha. Ovaj stroj vam omogućuje da prilagodite temperaturu, ovisno o vašem tipu tepih. Kontrola pritiska stroja tehnologija osigurava pravo temperatura će se koristiti za učinkovito čišćenje tepiha. Regije s vlažnim uvjetima, ne dopušta bilo očistiti tepih da se osuši brzo. The Xtreme Power je samo pravo tepih čistač za vlažne površine. Može se koristiti za sušenje tepiha u razmaku od 2 sata, s posebnim puhati tijek lik, za brže sušenje. Uređaj dolazi s otopinom oporavak i spremnik 4,5 litara i pumpu tlak od 60 psi. To je težak 40 £ i ima 20 metara rješenje i vakuum crijevo.
The Thermax DV-12 Trgovački Carpet Topla voda Extractor, a Thermax DV-12 spada među najnovije modele industrijske pare. Uređaj pokreće dva postavljena vakuum motora za bolje čišćenje. Prljavštine, mrgodan, mirisa i drugih onečišćujućih tvari tvrdoglavi su čistili off sa tepiha vrlo jednostavno. Za održavanje temperature uniformu za čišćenje, dvostruki rješenje sustav grijanja je izgrađen tako da odgovara svrsi. Od nehrđajućeg čelika-izgrađen spremnik rješenje može pohraniti vode do 11 litara vode. To je oporavak spremnik od 12 galon kapaciteta, a 100 psi pritisak pumpe. Projektiran za mobilnost i stabilnost, čistač se može manevrirati s lakoćom na gore i dolje stepenicama. Kotači s većim promjerom i izgrađen-in lutkica hander nudi glatka kontrolu čistač. Aparat je kemijski otporne i dolazi s uvjetni život vremena jamstvo.
Navedeni stroj za čišćenje tepiha gostiju dati općenitu ideju o najboljem strojeva. Različite tvrtke nude različite modele s nekoliko mogućnosti i specifikacije. Neke tvrtke nude i besplatan demonstracije svojih strojeva za čišćenje tepiha. Tepih čistača su velika investicija za čišćenje kuće. Dok će za bilo koju vrstu sredstva za čišćenje, uvijek imajte na umu vrstu tepih koji koristite. Odaberite najbolje tepih čistač u skladu s potrebama vašeg tepiha. To će povećati trajnost tepiha, kao i da je čistač. Uvijek biti ažurirani sa recenzijama komercijalne čišćenje tepiha strojevi iskoristiti maksimum pogodnosti po razumnoj cijeni. Sretan čišćenje!

0 comments: