Stihovi za angažman Najava Kartice

Posted by sorav at 23:56

Sunday 27 May 2012

Kada ste shvatili da želite provesti ostatak svog života s nekim, želite da ostatak svog života početi što je prije moguće. ~ Nora Efrona.
Možda se osjeća isto, kada se zalaže za nekoga. Odabrali ste svoj život partnera s vjerom da ste oboje napravili samo jedni za druge. Uzimajući angažirana je najviše njeguje i nezaboravan trenutak u svakih par života. Sada je vrijeme da obavijestite svoje prijatelje i bliske one o vašoj predanosti i podijeliti svoju sreću s njima. Morate se osjeća vrlo uzbuđen, a najavljuje svoj angažman. Možete objaviti svoj angažman kroz osobni susret, putem e-maila ili novine objave.Međutim, to je idealno vrijeme za dogovoriti stranke i najavite svoj angažman na poseban način. Možda ćete biti u potrazi za nekim iznimnim ideje za angažman pozivnice najavu stranke. Uključujući i neke smislene obljetnice objavljivanja stihova u pozivu kartica je jedinstveni način kako bi ovaj događaj za pamćenje u pravom smislu. Ovi stihovi prenijeti vaše zadovoljstvo i osjećaji o vašem angažmanu. Ovdje su neke romantične angažman najava stihove.
Stihovi za angažman Najava Kartice
Angažman najavu pozivnice mogu biti napisani na formalan način, uključujući ime je par, njihovi roditelji i datum i mjesto ceremonije. Ili, možete pisati kartice poziv može na manje formalan način, uključujući i neke lijepe stihove i citate. Dodajte sljedeće obljetnice objavljivanja stihova u pozivu karticu kako bi ga posebnim.
Čast vaše prisustvo je traži; na Dinner Party slavi, angažman, mladenka i mladoženja ...
Slađi od cvijeća, i još mnogo toga poseban, previše ...; su nevjesta i mladoženja vam reći, ja ne!, Molimo Vas da nam se pridružite kako bi proslavili angažman, mladenka i mladoženja
Izgleda kao ljubav je ovdje da ostane, neka slave kroz ples do zore!; Pridružite nam se za Engagement Party na ..:
Tu je živost u njezine oči i na ruci previše,, (Nevjesta ime) želi podijeliti svoje uzbuđenje s vama!
Najdragocjeniji trenutak svoga života. . .; (Mladoženja) upitao (nevjeste) da se njegova supruga!
To je sve malo stvari koje ne, da doista reći, volim te.Ti su pozvani da prisustvuju, angažman ...
On je popped pitanje, i rekla je da!, Pa smo nakon što je stranka,; će vas biti naš gost?
Naša prošlost je napravio sjećanja ćemo držati zauvijek, i sada naša budućnost je naš najnoviji poduhvat.
Budući da ste zajedničke trenutke u našim životima, za vaše prijateljstvo i ljubav,, mi smo vrlo ponosni da najavljuju sretnu vijest,, angažman (Nevjesta ime) i (Mladoženja ime) ...
Pozivamo vas da dođete i slaviti,, tako označiti svoj kalendar sa datumom!
Jednom u neko vrijeme,, desno u sredini običnog života,, ljubav daje nam neke bajke ...
Prekrasna angažman najava kartica s pažljivo napisan angažman stihove ... atraktivnom zaručnički prsten ... strastveni poljubac ... prisutnost svoj kraj i one drage ... sve to napraviti svoj angažman dan uistinu poseban i nezaboravan.

0 comments: