Uređenje Lukovi za vjenčanja

Posted by sorav at 01:13

Sunday 27 May 2012

Vjenčanje je jednom-u-životu-prigodi i što je većina znamenit dan u vašem životu je najdraža san svih nevjeste. Mnogi nevjeste željeli imati tradicionalni, sve-bijelo vjenčanje. Za dan vjenčanja biti savršena, ona mora dobro koordinirane i planirane do posljednjeg detalja. Zamislite uzimajući vaše vjenčanje zavjete pod svadbeni luka. Vjenčanje ukrasi poput svadba lukovi mogu posuditi magičnu auru za vaše vjenčanje.
Možete koristiti jedan ili više lukova svadba što su vjenčanja dekoracije. Lijepo uređena lukovi mogu uključiti najtradicionalniji gleda wedding u stil izjavu. Ukrašenih, obrnuti U-oblik luka pružit će mistično ili bajka osjećati da vaše vjenčanje svečanosti. Kad ste se odlučili da ćete koristiti lukova kao dio dekoracije na vjenčanju, trebate sjesti i plan o tome kako želite da ih ukrasite.
Uređenje Lukovi za vjenčanja
Uređenje luka za vjenčanje može biti dugotrajan i problematično, ako ne znate gdje započeti. Vaš proračun, naravno, bit će odlučujući faktor. Nula dolje na dizajn za lukovi na početku može biti korisna. Prije nego što krene na posao, ovdje je komad savjet: bolje je da se pomoć prijatelja i rodbine, ako ne planirate uzeti stručnu pomoć.
Za kupnju golom lukovi, možete glave do dobro opskrbljena, lokalnih obrtničkih trgovina ili bilo koji vrt pohraniti. Lukovi su dostupni u raznim materijalima kao što su drvo, vinil, plinom punjeni, brass metal ili fancy rešetke dizajna. Ako radite na uskoj proračuna, još uvijek možete biti razgovor u gradu. za pravo razloga, naravno. Evo nekoliko opcija koje možete ukrasiti bol za vjenčanje.
Bridal Lukovi
Svadben lukova može se koristiti u zatvorenim prostorima i na otvorenom. Prva stvar koju treba učiniti kada ste napravili svoj um o korištenju luka kao vaše vjenčanje dekoracije je da odlučite da li vam je potrebna samo jedna ili više. Opet, odlučujući o broju lukova, trebat će vam, će ovisiti o tome želite li da pokrije cijeli prostor ili samo područje gdje ćete biti uzimanje vjenčanje zavjete. Možete čak i planirati lučni prolaz uz pomoć više lukova od vjenčanja do vjenčanja.
Svadba lukova i luk dekoracije se mogu kupiti ili unajmiti. Dekorativni dodaci mogu se koristiti za uključivanje običan svadba luka u iznenadan umjetničkog djela. Neki ukrasni pribor koji se mogu koristiti su tila, baloni svečane, kositren vijence, konce tren, vila svjetla (u slučaju da ste vlasništvo večer wedding), itd. Možete ih odabrati prema vjenčanje temu, ako ste izabrali jedan. Ovi ukrasi su dostupni u različitim bojama i stilovima, tako da možete vježbe svoju kreativnost.
Možete odabrati iz svih-out cvjetni ili drveta izvedbene projekte, klasik, gotički ili retro, plažu ili / tropskih teme. Druga mogućnost je da ukrasite luk pomoću jednostavne, boje poredan balona. Klima-punjeni svadba lukovi su vrlo bijes za unutarnju vjenčanja. Ako je Vaš dan vjenčanja poklapa s festivala, možete koristiti ukrasa ili dekoracije specifične za to. Potraži ove trendy teme za svadbeni lukova koji mogu pomoći da odlučite što vam najviše odgovara.
Cvijeće su možda najpopularniji izbor za dekoracije za svadbeni lukova. Za koordiniran vjenčanje, čak možete proširiti izbor cvijeća da odgovaraju vašim Buket cvijeća. Tu su naravno tradicionalne vjenčanje cvijeća kao što su ruže, ljiljane, orhideje, tulipani, tratinčice koje su dostupne tijekom cijele godine. Također možete se odlučiti za sezonsko ili egzotično cvijet raznolikost. Na primjer, ako planirate pada vjenčanje, možete koristiti jesen lišće s cattails, krizantema, stolisnik, amarilis, fuksija, cinija i lažni lišće. Dodaci kao što su sezonski akcentima (čipka i tikvica), tekstura (raž i pšenica), lišće (bakar bukve i bršljan) i zelenilo (ivy i kukuta), može se dodati po izboru. Ono što na kraju odabrati ovisi o dostupnosti i svoj proračun. Možete čak i nabaviti cvijeće po Vašem izboru iz inozemstva, ako želite. To je praktična da se savjetuje cvjećar u Vašem mjestu prije donošenja konačne odluke.
Za cvjetni temu, možete ukrasiti svadba luk sa vijencima od šarene, sezonskog cvijeća i zelenila. Uz pomoć žice ili cvjetne mreže, pokriće svadba luka u potpunosti postići savršen izgled. Ako se bojite da cvijeće neće ostati dugo svježe i još uvijek ih želite koristiti, možete pokušati sušeni ili svile cvijeće i promašaj bršljan. Dekoracije s potonjim može biti naporan, i to je bolje da se profesionalni da obrađuju.
Druga opcija je drvo temu koja može biti učinkovito postići sa breza grana ili vinove loze koristi se uz strane luka. Do centra se može isprepliću s vijencima od paprati i crvenih jabuka. Možete koristiti sve prirodne dekoracije, osim cvijeća za ovu temu.
Za plažu temu, labavo ogrnuti svadba luk sa providan materijal, za koji teče efekt tako da će se kretati i tamo-amo s vjetrom. Ukrasa iz mora kao školjke, morske zvijezde, pijesak (kada nisu na pravi plaži) itd., mogu se dodati ponovno djelovanje. Za havajski teme, palma fronds i tila s tropskog cvijeća kao što su ljiljani napraviti savršenu aranžman za vaš svadbeni luk. Savršen dodatak na dizajn može biti bijela, helij baloni koristi s til. Balon umjetnika pomoć može se koristiti kako bi se poboljšala ukupna izgled.
Za retro temu, morate napraviti malo istraživanje o razdoblju i kreativno koristiti elemente koji su bili popularni u to vrijeme. Svježe ili svilene zelenilo (bršljan, vinove loze), sa strmim materijala poput tila ili organze kao osnovni materijal za pokrivanje okvir će klasičan izgled svadbeni luk. Cvjetni aranžman na vrhu i centra (na dvije strane) ili jednu, visok aranžman na dnu će se kompletan izgled.
Tu je ništa kao što je uzimajući vaše vjenčanje zavjete pod viktorijanskog svadbeni luk. Da biste dobili pravi efekt, iskoristiti od kovanog željeza vrt luk i svježe engleski ruže. Za ljubitelj izgled, dodati toile, biser nitima i šarenim ruža pupoljaka. Druga mogućnost je ne-tradicionalna svadba luk koji se obično lijevo ukočen, osim za suhe grane vrba i cvjetni pomander ukrasni svoj vrhunac.
Postoje mnoge druge načine ukrašavanja lukova za vjenčanje, ako ste spremni koristiti vaše kreativne sposobnosti. Dovoljno je sjetiti se biti snalažljiv i inovativan, i ne zaboravite da prilagodite vaše vjenčanje dekoracije.

0 comments: