Postoji nekoliko pogodnosti kuhati posuđe od lijevanog željeza. Kaže se da lijeva kuhar posuđe traje jedan životni vijek. Međutim, to je moguće samo ako ih nositi uz pravilnu njegu. Ponekad, zbog nepravilnog skladištenja od lijevanog željeza dobiti zahrđao i nije više za uporabu. Umjesto odbacivanja zahrđao Kuhinjske lijevanog željeza, te bi trebao skupiti neke informacije o tome kako ukloniti hrđu od lijevanog željeza i implementirati ga na posuđe. Tu smo dijelili savjete such s vama u sljedećim odjeljcima.
Kako ukloniti hrđu od lijevanog željeza kuhanje?
Mild Rust Uklanjanje: Prije nego počnete uklanjanje hrđe od lijevanog željeza kuhanje, trebate se haljina uz odgovarajuće zaštitne opreme kao i gumene rukavice i naočale, jer je većina proizvoda za čišćenje su štetni za kožu i oči. Možete koristiti pećnicu čišćenje da biste dobili osloboditi od blage hrđe od površine posuđa od lijevanog željeza. Pljusak neki pećnica čistiji velikodušno na lijevanog željeza, a zatim ga staviti u velikih zip plastičnu vrećicu i gore. Držite posuđe u uvjet da za jedan ili dva dana. Se čuva unutar vrećicu tako da usisavač ne isušiti i dalje će biti na snazi u čišćenje hrđe. Onda ga iz plastičnu vrećicu i pročišćavati zahrđao površinu i uz pomoć jedne fine žice kotača na električnom bušilicom. Potom isperite blagim pranje sapunom i toplom vodom.
Debeli hrđe Uklanjanje: Mi često teško ukloniti hrđu od lijevanog željeza lonac kao rđa čini kore na njegovoj površini. Možete dobili osloboditi od ovaj tip od hrđe uz pomoć destilirana octa. Započnite zadatak hrđe iznošenje pranje loncu dobro. Priprema mješavina jednake količine vode i octa, i potopiti posudu na mješavinu nekoliko sati. Čuvajte posuđe u ovo stanje u tamnom kutu bilo izvan svoje kuće. Garaža je najsigurnije mjesto u tu svrhu.
Ovo čišćenje bi proces trebao biti provedena u otvorenom mjesto za dva glavna razloga. Kemijske reakcije da ide na između ocat i željeza daje se neugodan miris. Drugo, rezultanta pjena reakcije može obojiti površinu poda trajno. Nemojte potopiti posudu u ocat za predugo jer može izazvati korozije željeza površinu. Tada potopiti lonac u smjesi vode i blagim deterdžentom za pranje posuđa za nekoliko sati tako da sve dobiva kiselina neutralizirana. Zatim pročišćavati lonac dobro da biste dobili osloboditi od hrđe i temeljito isprati. Možete ponoviti postupak više puta ukoliko je potrebno.
Sušenje: Kada lijevano željezo Kuhinjske je slobodan od hrđe, tada ćete morati sezone gore. Začin od lijevanog željeza, spriječit će stvaranje hrđe na Kuhinjske iznova. Drugi razlog za što lijevanog željeza je začinjena je da to pomaže dati nonstick površinu tijekom kuhanja na Kuhinjske. Za to se Kuhinjske blago zagrijava za nekoliko minuta tako da je plasman na pećnicu. Zatim ćete morati primijeniti malo biljnog ulja s četkom na Kuhinjske u obliku tankog sloja ulja na sebi. Nakon primjene ulja na kuhanje, morate smjestiti na Kuhinjske peći cijele opet i topline na 225 ° C oko pola sata. Potom re-primijeniti drugi kaput nafte i topline opet na istoj temperaturi još pola sata. Zatim ga ukloniti sa vatre, obrišite sve se višak ulja iz nje. U početku, nakon svake uporabe morate sezone Kuhinjske prema istom postupku.
Kako ukloniti hrđu od lijevanog željeza Pan?
Krumpir je učinkovit u ribanje izvan hrđu od lijevanog željeza tava. Prije svega, staviti neke peći čistač na tavi. Izrežite na kraju krumpir i izbrisati ga snažno na zapušten površini tave. Nastavite trljati tavi dok sve hrđe se briše iz tave. Zatim oprati tekućina sa blagim jelo deterdženta i vode, i neka tava temeljito isušiti. Druga mogućnost je da čišćenje posuti 2 do 3 žlice soli na tavi, a zatim sipati istu količinu biljnog ulja na njemu. Tada ribati tavu s gusto-presavijeni papir ručnik. Utrljajte intenzivnije na onim područjima koja imaju hrđu. U slučaju da je hrđa je žestoko, možete ribati to s čeličnom vunom. Kad su svi zahrđao mjesta su nestala, ona isprati s tekućim sapunom i vodom. Suho temeljito i sezone ga u istom procesu kao je objašnjeno u prethodnom poglavlju. Svaki put ti takav tip čišćenje, morate učiniti začin.
Sada kada ste naučili kako ukloniti hrđu od lijevanog željeza ćete koristiti svoje znanje u uzimajući osloboditi od hrđe od lijevanog željeza. Nakon toga, trebali bi ga pohraniti na takav način da ne dobijete hrđa sve iznova. Za spremanje lijevanog željeza, pravo metoda je da se stavi papirnati ručnik u lijevanog željeza za apsorpciju atmosferske vlage koja uzrokuje hrđu. Nemojte ga pokriti s poklopcem pri spremanju. Također, ne drže dvije Kuhinjske lijevanog željeza u izravnom kontaktu s drugim dok ih pohrane.
Kako ukloniti hrđu od lijevanog željeza
Posted by sorav at 02:43
Monday, 10 October 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment