Kako biste započeli razgovor

Posted by sorav at 07:49

Wednesday 23 November 2011

Definicija 'razgovor' to klasificira kao neformalna razmjena mišljenja ili ideje, itd. Postoji vrijeme kada razgovoru se očekuje od vas. Nemate biti stručnjak u umjetnosti razgovora početi jedan. Sljedeće su neke situacije u kojima znajući kako započeti razgovor može pomoći.
Kako započeti razgovor?
Ako prisustvovati večeru ili party ručak i završiti na stolu okupirana od strane stranaca, onda imate sletio u situaciji, samo sam iz. Sada, što ćete učiniti? Just proširiti svoju ruku ka prva osoba na stolu da bi kontakt očima s vama i sebe predstaviti. Vrlo jednostavno, zar ne. Uz ovaj čin tvoje, imate implementiran tri važnih točaka kako započeti razgovor. Anatomija razgovora:; Prvo: Uspostava kontaktu sa drugim pojedinačnim ili pojedincima. ; Drugo: Kako mu / joj dovoljno zainteresirani da ide kroz svoj uvod. ; Treći: Govoreći jedni s drugima. ; Četvrti: Kraj razgovor sa ili bez budućnosti se planira sastati ili doći u dodir. ; Po sebi predstavlja, što je započeo lanac uvoda oko stola. Što je sljedeće? Kako ste nastaviti s trećem koraku gore navedene? Pa, možete reći im o tome kako ti je sudbina sletio među strancima i kako nesretni, vi osjećate da ste?. Nažalost, samo šalite. Ali postoje mnoge zanimljive teme za razgovor. Jeste li razmišljali o drugoj strani medalje, da ostali ljudi sjedi za stolom može biti stranci jedni druge kao dobro. To znači da postoje dvije faktori koji obilježava vaše grupe. Kao prvo, sve su savršene strancima i, drugo su pozvani od strane istog domaćin za tu prigodu. Kako o snimanju pitanje o domaćina ili prilika da se razgovor ide. Neophodno je da sudjeluje u razgovoru ali nema potrebe da se agresivni i monopolizirati razgovor. Budem iskren, i reći ono što osjećam, no, odoljeti napast čineći kontroverznih primjedbi.
Kako započeti razgovor s Guya vam se sviđa?
Tu će doći dan kada će se probuditi rano ujutro sa sanjivom očima, i samo jednu misao okupira svoj um, kako započeti razgovor s muškarcem vam se sviđa? Ovo je ljepušan teško pitanje odgovoriti i tako, ako osoba je objekt vaše ljubavi, a ako neki oblik ovaj romantičan piva. ; Razgovor teče od koraka na korak, kako je ranije spomenuto. ; Vaše osobne umiješanosti u osobi čini ovu situaciju jedinstven i pomalo teško. ; To bi moglo biti temeljni uzrok vašeg oklijevanja u približavanju osobi. Ako vas oboje upoznati s međusobno, pomaže situaciji. , Pristup mu je uz pozdrav, kao što su Bok, Pozdrav i poziv osobe po imenu, ako ga znate, ili nisu sreli smo na Jim's party. ; Kada prestane i čini oka kontakt s vama, sami upoznati s zanimljive osmijehom na usnama. , A to će probiti led i razgovor može početi valjanje. ; Ako je osoba još uvijek pamti Jim's stranka onda će poslužiti kao dobar razgovor temu u početnoj fazi. , Ako ste stranci jedni druge, a zatim ga pozdraviti i predstaviti sebe, a zatim spomenuti gdje i kada ste prvi put ga je primijetio. ; To će započeti razgovor. Dopusti da se odbijaju razgovor s teme na temu, ukoliko je to moguće. ; Govoreći napraviti eye kontakt sa osobom, a ne stare. ; Jedan jednostavan način izrade dodira s očima je koristiti trokut metoda. Gledajte u osobu u desnom oku za 4-5 sekundi, a zatim u lijevom oku, a zatim na bradi za isto vrijeme trajanja. , Mislite li, možete upravljati za to? ; Da, vrlo dobar. Sada da znate kako započeti razgovor, ići naprijed i Best of Luck! za vas. , Ako je vaš odgovor, Ne, tada morate biti hrabri i to učiniti. ; Uskoro ćete znati kako zainteresirana osoba je u sebi. , Ako nije strelovit krišom pogledavali na sat znati vrijeme onda predložiti koks ili kavu. Međutim, to je dobra ideja da ga se s prijedlogom. ; To će ukazuju na to da je zainteresiran za vas. , Na kraju razgovora možete pronaći, da obje volite i uživajte u istom teme ili predmete. , Ako ste još uvijek zainteresirani za slijedila upoznavanje, prijedlog kao što je Nemojmo ponovo sresti će voditi brigu o budućim planovima, što bi moglo najčešće onda ne rezultat u prvi datum. , Kako započeti razgovor s Shy Guy?
Ako se pitate o, kako započeti razgovor s sramežljivi momak?, Onda budite uvjereni. Pitanja su vrlo dobar početak razgovora. Zapravo, među svim ledolomac aktivnosti koje se možete sjetiti, to nije loša ideja da se zbirka smiješnih ledolomac pitanja pod svoj šešir. Pitanje usmjerena na sramežljivi momak, sigurno će privući ga na razgovor. Problem dok upečatljiv razgovor s sramežljivi momak je da postaviti neutralno pitanje koji će ga staviti na jednostavnost.
Kako započeti razgovor tvrtke?
Postoje mnoge situacije u kojima se osjećate potrebu pokretanja razgovora s drugima. Nekim slučajevima može zahtijevati strategija koje vam mogu pomoći u vožnji na razgovoru u određenom smjeru. Poslovni razgovori su takav primjer. U nastavku je opisano nekoliko savjeta o tome kako započeti poslovni razgovor. Formuliranje strategija za poslovni razgovor sredstvo, možete kopaju za činjenicama o Vašem poslovanju suradnika i na temu za razgovor kao dobro. Poznavanje činjenica o najnovijim poslovnim trendovima, tehnologijama koje se koriste u poslovnom pomoći situaciji. After razmjenu društvene pozdrav, pitanje kao što Jeste li čuli za 'XYZ' tehnologija? će sigurno početi valjanja loptu.
Razgovori su jednako važna i za nas kao hrana kao ljudska bića osjećaju potrebu družiti neizmjerno. Mi napraviti razgovor radi razmjene obavijesti, emocija i mišljenja ali nisu svi od nas može razbiti led tako jednostavno kao što drugi mogu. To nije ništa brinuti. Budite hrabri, osjećam povjerenje teče kroz vas, prolio oklijevanja i doći sami uključeni u razgovor. Ako možete prenijeti vaše spremnost za pokretanje ili dobiti uvučen u razgovoru s drugima, onda, vaše brige o tome kako započeti razgovor teško će biti gnjaviti vas.

0 comments: